Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Veterankraft AB

7216853
Erfaren chaufför sökes till Sthlm under juli månad ( 77441)
Läs mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en erfaren chaufför under veckorna 27 - 30 i sommar. Arbetstiderna är måndag-fredag 06:00 15:15. Körningarna sker över hela stor Stockholm, men är mestadels i Norrort, City samt söder om stan.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att hämta samt leverera arbetskläder till och från ett tvätteri ut till kunder runt om i hela Stockholm. Varje dag kör man en och samma kör rutt. Jobbet innebär att man måste sortera upp tvätten i olika hyllor ute hos kunden efter en viss sorterings ordning.

Vem är du?
Vi söker dig som har lång erfarenhet som chaufför med B körkort och yrkesförarbevis, Du har bra lokalkännedom och har minst 5 års vana med att köra i Stockholms trafiken. Som person trivs du med att arbeta självständigt med ett högt tempo. Du har stor serviceanda och lyhördhet inför kundens behov. Här kräver vi stor noggrannhet då tvätten ska hämtas och köras tillbaka märkta till respektive kund. Du kör med stor trafiksäkerhet och behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan till oss.
Läs annons
11 dagar - 3 månader
Heltid
Heltid Sommarjobb
Fast lön
3172
2017-07-09T00:00:00+02:00
100

Webhelp Nordic

7216852
Pratglada medarbetare sökes till Electrolux!
Läs mer
Vi söker nu fler kundservicemedarbetare till Electrolux där vi ger rådgivning och service till befintliga kunder.

Första tiden hos Webhelp

De första två veckorna hos Webhelp får du som nyanställd en omfattande utbildning inför det framtida arbetet. Under utbildningen får du bland annat lära dig de om de system som används, processer för att söka information samt kundhantering. För att få en större förståelse för hur samtal kan se ut får du i ett inledande skede medlyssna på när kollegor tar samtal.

Arbetsuppgifter

När du fått alla grundläggande kunskaper via utbildningen börjar det bli dags att ta egna samtal och lägga serviceordrar. Ditt arbete innefattar att ta emot inkommande samtal som ofta handlar om behov av service på vitvaror samt frågor kring produkter och garanti. Det primära i ditt arbete är att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande utefter kundens behov. I ditt team finns mentorer med gedigen kunskap och erfarenhet tillgängliga för att stötta dig under din första tid. Vidare ges du kontinuerlig coachning av din Team Manager som aktivt uppmuntrar dig i din fortsatta utveckling hos oss.

”Det som är så skönt är att du får ta eget ansvar men lämnas aldrig helt på egen hand – det kommer alltid finnas mentorer att rådfråga om stort och smått.” – Johanna Skog, Advisor Electrolux

Utvecklingsmöjligheter

För den som strävar efter att utvecklas i arbetet finns i denna kundtjänst olika områden som du kan vidareutbilda dig inom. Detta kan exempelvis vara kundrådgivning inför köp, orderläggning av reservdelar och tillbehör samt hantering av kundtjänstmail. Du har alltid regelbunden kontakt med din Team Manager som ger dig feedback och stöd, och med denna person diskuterar du även individuella utvecklingsmöjligheter.

Stämningen på kontoret

Hos Electrolux arbetar idag ett glatt gäng på 40 personer, som alla hjälper och stöttar varandra i arbetet. För att stärka sammanhållningen i gruppen anordnas team aktiviteter med jämna mellanrum där teamet tillsammans bestämmer aktivitet.

”Då vi alla arbetar mot samma mål, att hjälpa kunderna, finns ingen individuell rivalitet utan det känns verkligen att vi är ett team.” – Johanna Skog, Advisor Electrolux

Arbetstider

Kundtjänsten har öppet 7.30-18.00 på vardagar och det är under detta tidsspann som arbetstiderna förläggs, vilket innebär att kvällar och helger är fria. Schemat släpps inför varje månad så det finns goda möjligheter att planera runtomkring. Du har även möjlighet att lämna vissa önskemål kring schema samt byta pass med kollegor.

Är det dig vi söker?

Vi tror att du som söker tjänsten är en kommunikativ och lyhörd person. Du har kunden i fokus och brinner för service. Vidare är du lösningsfokuserad och strävar aktivt efter utveckling av dina resultat.  
Vi ser att du som söker har grundläggande datakunskaper i Microsoft Office samt godkända betyg i svenska A och engelska A. Har du kunskaper i norska i tal och skrift ser vi detta som meriterande.

Om jobbet

Region
Stockholm

Arbetstid / Varaktighet
De två första månaderna arbetar du på 75 % visstid och därefter övergår anställningen till en deltidsanställning eller en heltidsanställning.

Arbetstiden är förlagd under våra öppettider: Vardagar 07:30-18:00.

Utbildning
Din anställning inleds med en två veckor lång utbildning som pågår vardagar mellan 09:00-16:00.

Startdatum för tjänsten den 7e Juni.

Lön / Förmåner  
Enligt kollektivavtal  
Friskvårdsbidrag  
Massagebidrag
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Dagtid Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid
Enligt kollektivavtal
2017-06-05T00:00:00+02:00
100

Stockholms Läns Landsting

7214920
Sjuksköterskor sökes till funktionsområde inflammation, avdelning K84
Läs mer
Vill Du utveckla dig som sjuksköterska, få ett roligt arbete och arbeta med trevliga och kompetenta kollegor – välkommen med din ansökan till Lung-Allergi avdelning – K84!   
 
 
Vi erbjuder  
 
Lung-Allergiklinikens vårdavdelning i Huddinge, avdelning K84, bedriver avancerad vård inom de allra flesta lungmedicinska specialiteter. På avdelning K 84 vårdas patienter med KOL, astma, lungfibros, luftvägsinfektioner, pneumothorax, lungcancer. Vi behandlar även patienter med koldioxidretention som är i akut behov av ventilatorbehandling. Vi arbetar aktivt med vårdutveckling i syftet att erbjuda våra patienter god och säker vård.  
 
För dig som i framtiden är intresserad av att specialisera dig inom anestesi, intensiv vård eller onkologi är avdelning K 84 en förberedande plattform i bland annat lungfysiologi. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.  
 
Om tjänsten  
 
På avdelning K 84 kommer du att arbeta i team som består av läkare, flödessjuksköterskan, farmaceuten, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator, avdelningskoordinator och undersköterskor. Du kommer att ta del av undersökningar och behandlingar som är specifika för lungmedicin (till exempel bronkoskopi, pleuradränage, ventilatorbehandling). På K 84 vårdar du patienter med lungcancer i olika skeden, patienter som erhåller cytostatikabehandling samt patienter som kan vara i behov av god och fungerande palliativ vård. Tjänsten omfattar heltid men kan diskuteras. Arbetstid är schemalagt alla dagar i veckan, vi tillämpar individuell schemaläggning. Introduktionstiden är individuell.   
 
Vi söker  
 
Du har ett etiskt förhållningssätt mot både patienter, patienternas närstående och dina kollegor. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbete och har förmåga att hantera olika arbetstempon. Du har intresse av att arbeta och utveckla lungvården och du har viljan att lära och utveckla dig själv.  
 
Kvalifikationer
 
Legitimerad sjuksköterska, yrkeserfarenhet inom annan akutvårdsavdelning är meriterande men inget krav.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidareanställning
Individuell lönesättning Fast lön
2017-06-12T00:00:00+02:00
100

Botkyrka kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Hemtjänst

7216186
sommarvikarier
Läs mer
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Hemtjänsten som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen, ger stöd och service till de medborgare som är äldre eller har en funktionsnedsättning och arbetar för att dessa personer ska känna trygghet, delaktighet, självbestämmande och kontinuitet. Insatserna utförs i medborgarens hem och kan ske dygnet runt, årets alla dagar. Hemtjänsten är indelad i sex geografiska områden; Norsborg, Hallunda, Fittja/Alby, Tullinge, Tuna/Storvreten och Tumba/Segersjö/Grödinge. Tillsammans med oss kan du skapa en omsorg av högsta kvalitet för våra medborgare och vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är genuint engagerad och intresserad av att arbeta i hemtjänst där du möter många olika målgrupper.

Arbetsuppgifterna består av ovårdnads- och serviceinsatser inom hemtjänst.
Det är viktigt att du är flexibel, har förmåga att samarbeta i grupp samt tar egna initiativ och kan arbeta självständigt.
Arbetet kräver daglig dokumentation enligt Socialtjänstlagen inom vård- och omsorgsförvaltningens olika verksamhetssystem.KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för att klara arbetet.

ÖVRIGT
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Läs annons
11 dagar - 3 månader
Deltid
Heltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning
Enligt avtal.
C13578
2017-06-12T00:00:00+02:00
100

PEAK ASSET MANAGEMENT

21059260
Backofficemedarbetare
Läs mer
Arbetet som backofficemedarbetare är roligt och utvecklande. I rollen blir du en viktig pusselbit i verksamheten. Det är därför viktigt att du självständigt uppmärksammar behov som kan uppstå och tar egna initiativ till lösningar.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:
- Administration av värdepappershandel
- Registrering av in- och utbetalningar
- Hantering av corporate actions.

- Du är ekonom eller motsvarande och har ett stort intresse för värdepapper.
- Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Du är självgående och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter.
- Du är strukturerad och organiserad, van att planera och prioritera ditt arbete och strävar efter att ”ligga steget före”.
- Då du ofta kommer att bearbeta känslig information behöver du en hög grad av personlig integritet.
- Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska samt kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
- Det är av stor vikt att du hanterar Officepaketet och att du har lätt att sätta dig in och använda nya system.
- Tidigare erfarenhet clearing, settlement och Backofficearbete är meriterande men inget krav.

Peak Asset Management är en kapitalförvaltare baserad i Stockholm. Vi är en partnerägd organisation med 22 anställda vid kontoret på Norrmalmstorg. Vi erbjuder fondförvaltning och skräddarsydda kapitalförvaltningstjänster till institutioner, företag och privatpersoner.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
2017-08-01T23:59:59+02:00
100

SÖDERLÄGET SIGTUNA AB

21074057
Florist - Interflora på ICA STOP i Täby
Läs mer
Vi söker en florist till vår framgångsrika shop-in-shop på ICA STOP i Täby. I arbetsuppgifterna ingår alla sorters arbeten med blommor och binderier, samt att vara en kundorienterad och driven säljare. I arbetsuppgifterna ingår även inköp och planering av produktion.

Minst 2 års erfarenhet av arbete som florist är ett absolut krav för att söka tjänsten. Du behöver ha god erfarenhet av alla sorters arbeten med blommor och binderier, samt vara en mycket kundorienterad och driven säljare. Tidigare erfarenhet av Interflora är en fördel.

Interflorabutik med populärt sortiment av snitt, krukväxter, keramik och presentartiklar.
Läs annons
Tillsvidare
Deltid
85% deltid. Butiken har öppet sju dagar i veckan. 80% eller mer
2017-06-30T23:59:59+02:00
Tjänsten ska tillsättas snarast.
100

Wet World Energy Solutions AB

21078340
Säljare med/utan erfarenhet sökes till Stockholm Kommun
Läs mer
Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgående
Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Stockholm
2017-06-04T23:59:59+02:00
100

Clean Cloud AB

21083125
Säljare för omgående anställning inom Norrtälje Kommun!
Läs mer
Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig .
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgående
Fast lön + Provision på allt du säljer ! Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Norrtälje
2017-06-04T23:59:59+02:00
100

Clean Cloud AB

21083127
Säljare för omgående anställning inom Vallentuna Kommun!
Läs mer
Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig .
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgående
Fast lön + Provision på allt du säljer ! Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Vallentuna
2017-06-04T23:59:59+02:00
100

Fix My Phone Borås AB

21083158
Butiksmedarbetare - Fix My Phone
Läs mer

Fix My Phone söker butikspersonal till vår nya butik i Åkersberga, centrala Stockholm.

Här är jobbet för dig som älskar problemlösning, service och att arbeta med människor!

Fix My Phone är ett snabbväxande företag som erbjuder snabba reparationer på smartphones och läsplattor. Dagligen hjälper Fix My Phone hundratals nöjda kunder. Företaget har idag ett flertal butiker runtom i Sverige och i Norge.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av diverse produkter, laga smartphones & surfplattor. Vi sätter stor fokus på att alltid ge god service och att ha nöjda kunder.

Vid arbetsstart ger vi dig utbildning inom allt du behöver kunna för att laga enheterna. Tidigare kunskaper är därmed inget krav. Har du arbetat i butik innan är det en merit.

Dina arbetsuppgifter innebär:

• Försäljning.
• Kundservice och rådgivning.
• Utföra mobilreparationer på plats i butiken.
• Dagliga arbetet för att driva butiken.


Bli butikssäljare hos Fix My Phone och bli expert på mobiltelefoner. Vi ger dig utbildning i att laga mobiltelefoner. Inga förkunskaper krävs. Tidigare yrkeserfarenhet inom service är meriterande.

Vi söker dig som är:
> Social, utåtriktad och har en känsla för service i toppklass.
> Snabblärd och kan tänka utanför boxen.
> Noggrann och trivs att jobba i ett högt tempo.
> Stresstålig och initiativtagande.
> Självständig och flexibel

Hos oss ligger service i fokus, därför söker vi dig som alltid vill ge det lilla extra i service för att kunden ska lämna vår butik nöjd och glad.

Fix My Phone är nordens största reparationskedja. Företaget har idag ett flertal butiker runtom i Sverige och i Norge. Vi är ett snabbväxande företag som erbjuder reparationer på smartphones och läsplattor.

Dagligen hjälper Fix My Phone hundratals nöjda kunder runt om i landet. Hos oss ligger service i fokus lika så att kunna erbjuda snabba, hållbara och i särklass de bästa reparationerna man kan hitta på marknaden.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Fast Timlön
Förutom fast timlön, får våra medarbetare bonus.
Skriv "Åkersberga" i annonsen
2017-06-08T23:59:59+02:00
Skriv med ANSÖKNINGSREFERENS: Skriv "Åkersberga" längst upp i mailet.