Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Tyresö kommun

7627391
Lärare i förskolan
Läs mer
Arbetar du utifrån barnens tankar och intressen? Vågar du låta barnen lära dig? Vågar du leda? Då är du den vi vill ha med i vårt team!
Om tjänsten
Förskolan Speldosan söker nu en ny medarbetare. Tjänsten innebär att du tar ansvar för att de barn som möter dig får den bästa tänkbara förskolan. Du kan omsätta läroplanens intentioner i praktiken då du som förskollärare har ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelningen. Du ska ha kunskap och förståelse för yrkesrollen och dess uppdrag och din planering och dina beslut är tagna med barnfokus i första hand.

Vi arbetar starkt med att vara raka, tydliga och ärliga gentemot varandra för att på alla sätt och vis vara ledande förebilder för de barn som vi har på våra förskolor. Förstår du vikten av detta härliga uppdrag? Då är du den vi vill ha med i vårt team hos oss på Speldosan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Du har förskollärarexamen eller är lärare mot yngre åldrar, samt har din legitimation klar. Det är meriterande om du har många års erfarenhet av arbete inom förskola samt är kunnig i läroplanens syfte och innehåll. Vana och erfarenhet av ledarskap såsom avdelningsansvar och dylikt efterfrågas.

Du har goda pedagogiska insikter om förskolan och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Det är av vikt att du har en helhetssyn på barns lärande och inkludering i barngruppen. Du ska se förskolan som en helhet och inte enbart arbete med ”egna gruppen”. Kollegialt lärande och delande är av stor vikt.

Som person är du flexibel och har ett positivt förhållningssätt i bemötande av barn, föräldrar och personal. Du har ett genuint intresse för barn och du ser möjligheter i stället för svårigheter. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad och som kollega har du god förmåga att bidra med arbetsglädje, är en god förbild och en närvarande pedagog. Du har god samarbetsförmåga och vågar vara rak, ärlig och tydlig med en positiv anda.

Välkommen med din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, dock senast den 30 april 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande

Har du frågor? Välkommen att kontakta förskolechef Maha Idris de Freene, tel. 08-578 273 22, maha.idrisdefreene@tyreso.se

Facklig representant:
Lärarförbundet Maria Österberg, tel. 08-578 273 91, maria.osterberg@tyreso.se 

 Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas.

Förskolan arbetar med att stimulera barnens intresse för bland annat språk, naturvetenskap, teknik och matematik samt skapar en spännande digital lärmiljö.

Pedagogerna utvecklas genom lokala och centrala satsningar och vi arbetar med att skapa barngrupper i balans utifrån sammansättning och storlek. Målet är en likvärdig förskola för var och en. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Tillsvidare anställning med start augusti 2018. Heltid
Månadslön
2018-04-30T00:00:00+02:00
100

Vallentuna kommun

7627385
Hålbarhetsstrateg med miljöfokus
Läs mer
Vill du leda och samordna samhällsbyggnadsförvaltningens arbete för en hållbar utveckling med inledande fokus på att etablera ett systematiskt miljöarbete genom hela samhällsbyggnadsprocessen?

Vallentuna kommun har under de senaste åren starkt växlat upp arbetet med en hållbar utveckling. Miljöarbetet är ett prioriterat område. Kommunen har antagit en miljöpolicy och lokala miljömål.  Ett systematiskt miljöarbete ska etableras inom alla förvaltningar.  ARBETSUPPGIFTER
Hållbarhetsstrategen inom samhällsbyggnadsförvaltningen ska leda och samordna förvaltningens hållbarhetsarbete.  Initialt fokus ligger på integrera och stärka miljöfrågorna i förvaltningens verksamheter. Strategen har övergripande ansvar för att driva förvaltningens miljösatsningar. Rollen omfattar även att arbeta direkt i större samhällsbyggnadsprojekt med att ta fram och följa upp hållbarhetsprogram och liknande arbete.

Du samordnar och följer upp framdriften i planerade aktiviteter på avdelningarna och ger det stöd som behövs för att nå framgång i miljösatsningarna. Du kan vid behov själv leda större projekt som berör flera avdelningar, till exempel framtagande av strategiskt underlag och styrdokument. Du arbetar tätt tillsammans med miljöplanerare på planavdelningen för att utveckla arbetet och målsättningarna för en hållbar utveckling i samhällsbyggnadsprojekten.

Du ingår i förvaltningens centrala stab och rapporterar till stabschefen och i större utvecklingsprojekt även till ledningsgruppen på förvaltningen. Du är också förvaltningens miljösamordnare och samverkar med kommunens centrala miljöstrateg och stödjer avdelningarnas miljöombud för att säkerställa ett systematiskt miljöarbete på förvaltningen.Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:Utveckla strategier, handlingsplan, processer och rutiner för en hållbar utveckling inom hela samhällsbyggnadsprocessen i nära samverkan med berörda avdelningar.Leda och samordna övergripande projekt och processer för en hållbar utvecklingDelta i samhällsbyggnadsprojekt med ansvar att ta fram hållbarhetsprogram/miljöprogramFölja arbetet med de nationella miljömålen samt övrig omvärldsbevakning inom området.Söka samverkan och kunskapsutbyte med andra förvaltningar och kommuner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom miljöområdet eller annat ämne av relevans för hållbar utveckling. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av verksamhetsutveckling, projektledning, ledningssystem eller liknande.  Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunikationsfrågor, att föredra frågor för ledningsgrupper, leda möten och arbeta i Stratsys.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en omvärldsorienterad och utvecklingsinriktad processledare som har förmåga att entusiasmera och driva ett framgångsrikt utvecklingsarbete i samerkan med andra. Du är nytänkande, initiativrik och ansvarstagande. Du har drivkraft och skicklighet i att driva processer i mål och få genomslag och acceptans för förändringar bland medarbetare och chefer.

 

INFORMATION
Tillträde enligt överenskommelse
Vi tillämpar individuell lönesättning
Körkort erfordrasFör ytterligare info kontakta:
Mi Karnstedt, stabschef samhällsbyggnadsförvaltningen, Tfn: 08-587 851 13, mi.karnstedt@vallentuna.se

Ann Wahlström, miljöstrateg kommunledningskontoret, Tfn: 08-587 861 64, ann.wahlstrom@vallentuna.se
Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med ett personligt brev och CV senast 2018-04-22.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid/ Ej specificerat
Individuell lönesättning
2018-04-22T00:00:00+02:00
100

Försäkringskassan

7627383
Jurist till Allmänna ombudet
Läs mer
Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Allmänna ombudet för socialförsäkringen söker jurister med mycket goda kunskaper inom socialförsäkringen

Allmänna ombudet för socialförsäkringen har till uppgift att överklaga beslut från Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten till förvaltningsdomstol. Syftet med överklaganderätten är att få fram prejudikat och att verka för en enhetlig tillämpning av socialförsäkringen. Beslut kan överklagas både till den enskildes nackdel och till den enskildes fördel. Allmänna ombudet tillsätts av och rapporterar till regeringen. I förhållande till Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten är allmänna ombudet självständigt. 

Ansvar och arbetsuppgifter

Allmänna ombudets kansli består för närvarande av sex personer varav tre processförare. Vi behöver bli flera och söker därför ytterligare en processförare med mycket goda kunskaper inom socialförsäkringsområdet. 

Som processförare hos allmänna ombudet kommer dina arbetsuppgifter bestå i att identifiera olösta rättsfrågor inom socialförsäkringsområdet, hitta lämpliga ärenden att överklaga samt föra allmänna ombudets talan i förvaltningsrätt, kammarrätt och Högsta förvaltningsdomstolen. Att föra det allmänna ombudets talan skiljer sig från traditionell processföring på så sätt att allmänna ombudet inte driver en viss förutbestämd linje. Eftersom allmänna ombudets uppgift främst är att lyfta prejudikatfrågor påminner arbetet mer om det arbete som görs i kammarrätterna och Högsta förvaltningsdomstolen inför frågan om prövningstillstånd. Hos oss är det därför viktigt att du som processförare kan identifiera en rättsfråga och resonera och problematisera kring den utifrån olika aspekter. 

Arbetet innebär konkret att bevaka rättstillämpningen inom socialförsäkringsområdet, göra rättsutredningar, skriva överklaganden och yttranden till domstolarna samt att ha kontakter inom Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten. Du kommer även förväntas delta i utvecklandet av allmänna ombudets verksamhet. Resor i tjänsten kan förekomma. 

Vi söker dig som


• har juristexamen
• har gedigen erfarenhet av arbete med socialförsäkringsrätt
• har erfarenhet av arbete i förvaltningsdomstol
• har mycket god förmåga att uttrycka dig skriftligt
• är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. 

Det är meriterande om du har


• erfarenhet från arbete i överrätt
• erfarenhet av att föra process i domstol 
• goda kunskaper inom pensionsområdet

Vi ser självklart att du har ett stort intresse för socialförsäkringen och för att medverka till att gemensamt utveckla allmänna ombudets verksamhet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrigt

Du kommer att vara anställd av Försäkringskassan. Arbetet bedrivs i Försäkringskassans lokaler vid Telefonplan, men annan placeringsort kan vara möjlig. En tillsvidareanställning, heltid/deltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test användas som en del i urvalsarbetet.

Om du har frågor, kontakta

Chef: Emma Rönström, tel 010-116 94 94 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Stig Lindblom, tel 010-116 90 63 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Charlotta Lamin, tel 010-116 14 24, Saco-S: Gunnel Andersson, tel 010-114 54 39, Seko: fseko@forsakringskassan.se 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 8 april 2018. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid/ Ej specificerat
Individuell lönesättning
2018-04-08T00:00:00+02:00
100

Stockholms Stad, Skarpnäck SDF, Förebyggande arbete och kultur

7627382
Integration Skarpnäck-samhällsvägledare
Läs mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Skarpnäcks stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.Socialt stöd till nyanlända

Skarpnäck arbetar för att utveckla det sociala stödet för nyanlända i stadsdelsområdet.

I din roll som samhällsvägledare ger du nyanlända möjlighet till snabb etablering på arbetsmarknaden, ökade kunskaper om bostadsmarknaden och annan etablering i samhället.

 

Organisation

Socialt stöd till nyanlända kommer att vara organiserat inom avdelningen Förebyggande arbete och kultur. Inom avdelningen finns bland annat fritidsgårdar, parklekar, Kulturhuset och olika sociala insatser för barn, unga och föräldrar.

Det sociala stödet kommer att utformas av tre medarbetare där en kommer att vara projektledare på ca 50%. Teamet kommer inledningsvis ligga direkt under avdelningschef.

 

Hur ser din arbetsdag ut?

I din roll som samhällsvägledare har du fokus på nyanlända som anvisats boende inom stadsdelen eller bosatt sig i området på egen hand. Målet för ditt arbete är att de nyanlända själva ska kunna ta hand om sina ärenden, och på ett smidigt sätt komma in i vårt samhälle. Uppdraget innebär att arbeta uppsökande för att informera och erbjuda nyanlända socialt stöd utifrån individuella behov. Ditt arbete kommer att vara av förebyggande karaktär genom vägledning i samhällsfrågor, bostadssökande och ett tidigt socialt stöd i övrigt.

Du kommer att besvara nyanländas frågor som rör kommunal service, andra offentliga aktörer och samhället i stort. En betydande del av arbetsuppgifterna består i att möta kunderna på tider som passar dem, på mötesplatser som förvaltningen utser. Därutöver kommer du även att få besvara frågor per telefon och e-post. Tillsammans med arbetsteamet som kommer att bestå av tre medarbetare bidrar du med idéer och förslag till det interna utvecklingsarbetet, och med information och vägledning till föreningar och medborgare i stadsdelen. En del av arbetet kommer att handla om samarbete med föreningslivet i syfte att undersöka möjligheter för att gemensamt utveckla aktiviteter för målgruppen.

 

Är det dig vi söker?

För att hantera rollen som samhällsvägledare har du god kännedom om offentlig verksamhet och viktiga samhällsfunktioner. Du har förmågan att söka efter information och på ett pedagogiskt sätt förmedla hur man gör för att hitta den.

Serviceyrket är något du brinner för, och du trivs då du får möta olika slags människor. Rollen kan vara utmanande vilket kräver flexibilitet och prestigelöshet. Medborgarna behöver en professionell person som är noggrann i handläggningen och har ett bra bemötande. För att utveckla verksamheten söker vi dig som trivs med att samarbeta med andra, men också tar egna initiativ och drivs av att redovisa resultat för målgruppen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

  

Kvalifikationer

 För tjänsterna krävs:

- Relevant högskoleutbildning. Vi söker dig som är beteendevetare, samhällsvetare, socionom eller har annan högskoleutbildning som vi som arbetsgivare anser vara likvärdig
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet av integrationsfrågor

Meriterande är:

- Arbetat i en politiskt styrd organisation
- Arbete inom arbetsmarknadsåtgärder
- Erfarenhet av och kunskap om kommuners arbete med nyanlända och kvotflyktingar
- Erfarenhet av föreningslivet

 

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetstiden är förlagd på dagtid samt någon gång i veckan på kvällstid. Några gånger under året kan arbete vid evenemang på kvällstid, lördagar eller söndagar förekomma.

Tidsbegränsad till och med 31/12 2019Skarpnäcks stadsdelsförvaltning tar gärna tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning
Individuell lönesättning, månadslön
2018/1675
2018-04-09T00:00:00+02:00
100

Bravura

7627377
Administratör till företag inom vårdbemanning
Läs mer
Om Bravura:

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Om kunden:

Företaget är verksamma inom vårdbemanning och har som ambition att förbättra svensk sjukvård genom ökad tillgänglighet, i form av återkommande och högkvalificerad vårdpersonal. För att skapa hög kontinuitet och kvalitet fokuserar företaget på ett noggrant urval, spetskompetens, långsiktigt tänkande och personligt engagemang. De grundades 2011 och har sedan start haft en stark tillväxt. Idag arbetar 73 personer på företaget vars huvudkontor är placerat i Stockholm. Det är ett ungt och engagerat team som förutom hårt arbete gör många sociala aktiviteter tillsammans, både på och utanför arbetet. Då efterfrågan på konsulter inom sjukvården ökar och företagets mål är att bli marknadsledande inom vårdbemanning under 2017, söker de nu fler personer som vill ansvara över bemanningen och vara med på deras tillväxtresa.

Arbetsuppgifter:

I rollen som administratör kommer du att vara ett viktigt stöd till dina kollegor och chefer. I arbetsuppgifterna ingår framförallt att skapa löne- och fakturaunderlag utifrån tidrapporter från företagets uthyrda konsulter. Du kommer även att boka resor och boende till de uthyrda konsulterna. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är att hantera referenstagningar och upprätta avtal mot konsulter och vårdgivare. I rollen som administratör blir du länken mellan bemanningsenheten och ekonomiavdelningen. Vi ser därför att du har en god servicenivå, är noggrann, eftertänksam och snabbt kan komma in i din roll.

Profil:

• Erfarenhet av servicerelaterat arbete
• Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
• Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift

Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning
• Utbildning inom lön
• Erfarenhet av schemaläggning
• Erfarenhet av arbete inom sjukvårdsbemanning- eller bemanningsbranschen
• Tidigare arbete med telefon och dator som främsta verktyg

I denna tjänst söker vi dig som är noggrann och brinner för att arbeta med siffror och ser detaljerna. Vi ser att du är flexibel och lösningsorienterad då du sitter med varierade arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att ifrågasätta nuvarande arbetssätt och är innovativ i din roll. Då tempot i företaget är högt, är det viktigt att du är stresstålig.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, city
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bemanning, administration, administratör, sjukvård, lön, ekonomi, kundtjänst, kundservice, service, rekrytering, lön, schemaläggning, ekonom, assistent, ekonomiassistent
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Enligt överenskommelse.
2018-04-19T00:00:00+02:00
100

Svensk Mötesbokning

7627376
SÄLJCOACH PÅ HELTID TILL SVENSK MÖTESBOKNING
Läs mer
Svensk Mötesbokning är en av Sveriges mest expansiva företag inom mötesbokning. Vi arbetar med att hitta nya kunder åt våra uppdragsgivare till privat och företagsmarknaden över hela landet. Just nu expanderar vi verksamheten och söker en säljcoach på heltid till vårt positiva team på huvudkontoret vid Stureplan i centrala Stockholm.

OM TJÄNSTEN
Uppgiften som säljcoach är på att motivera, utbilda och leda ett team på distans som via telefon inbjuder privatpersoner och företagare till kostnadsfria nykundsmöten. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av telemarketing och försäljning (helst mötesbokning).

Du har förmodligen tidigare arbetat som coach eller haft en tjänst där du motiverat och utvecklat dina medarbetare med överträffande goda resultat vilket även ska framgå på ditt CV.
Som person är du resultatinriktad, pålitlig och målmedveten. På sikt kommer du även att rekrytera ny personal och utbilda dessa för att bli framgångsrika mötesbokare.

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring våra tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljcoach.

Du kommer att arbeta tillsammans med ledningsgruppen på vårt huvudkontor vid Stureplan i centrala Stockholm.

Vi söker dig som har ett starkt engagemang. Det är viktigt att du brinner för att coacha samt motivera och leda ditt team för att nå bästa resultat. Du har även en positiv inställning och är duktig på att hantera motgångar med ett leende. Viktigt är även att du har ett högt tempo i det du gör.
Inledningsvis kommer du att utföra mötesbokning på egenhand för att sätta dig in i mötesbokarnas arbetsuppgifter.
Du kommer dagligen rapportera resultat till din närmsta chef.

KVALIFIKATIONER
För att passa in i vår företagsverksamhet bör du uppfylla följande kriterier:

– Du vill jobba i ett företag där du kan påverka din egen lön genom goda prestationer.
– Du ska vara tävlingsinriktad och beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta mål.
– Du är professionell i din roll gentemot våra medarbetare.
– Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig.
– Du talar svenska språket flytande (obehindrat i tal och skrift).
– Du är även pedagogisk, motiverande och ansvarsfull.
– Du har stort tålamod och en positiv personlighet som passar in i vår företagskultur.
– Du har lätt för att ta emot konstruktiv kritik och hantera konflikthantering.

Tjänsten är aktuell omgående och tillsätts så snart vi hittar rätt personer för uppdraget, så ta chansen att skicka in din ansökan redan idag.
Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av mötesbokning eller service/säljyrke inom telefoni.


ÖVRIG INFORMATION

Tillträde
Omgående alt. enligt överenskommelse

Ersättning
Fast lön + Rörlig lön baserat på resultat

Arbetstider och omfattning
Heltid, Mån-Fre 9.00-18.00
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Fast anställning tills vidare
Fast lön + provision
2018-04-15T00:00:00+02:00
100

Burger King

7627375
Medarbetare helg (dag/kväll)
Läs mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba både dagtid och kvällstid på helgerna.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba både dag och kväll på helgerna?
Läs annons
Tillsvidare
Deltid
Deltid Tillsvidare
Månadslön
2018-04-18T00:00:00+02:00
100

Burger King

7627372
Medarbetare dagtid vardagar
Läs mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba dagtid på vardagar.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan?
- Har du ett flexibelt schema i skolan (om du går i skolan) och kan jobba minst 4 vardagar i veckan dagtid?
Läs annons
Tillsvidare
Deltid
Deltid Tillsvidare
Månadslön
2018-04-18T00:00:00+02:00
100

Stockholms Stad, Trafikkontoret, Trafikplanering

7627370
Enhetschef till Trafikkontorets avdelning för trafikplanering
Läs mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning


Trafikkontoret i Stockholms stad arbetar för att vår huvudstad ska vara ren, snygg och trygg att bo och vistas i.

Vi utvecklar trafik- och stadsmiljön för att skapa god säkerhet och framkomlighet. Vi arbetar med gestaltning av gator, torg, parker och kajer.

Trafikkontoret har 380 anställda och finns huvudsakligen i Tekniska Nämndhusets lokaler på Kungsholmen. Avdelningen för trafikplanering består av drygt 60 personer och vi arbetar inom ett brett och spännande ansvarsområde. På avdelningen hanteras frågor om allt från strategisk trafikplanering till ansvar för att trafikmiljön fungerar i vardagen. Vi söker nu en enhetschef till enheten Trafikplanering investering.

Vi erbjuder dig

- Ett utvecklande arbete där du ges möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm!
- Centralt belägen arbetsplats i Tekniska Nämndhusets lokaler med mycket goda möjligheter till samverkan med många olika kompetenser och professioner.
- Flexibel arbetstid och goda friskvårdsmöjligheter.
- Goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för trafikplanering arbetar för samtliga trafikantgruppers behov gällande trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet. En viktig del av arbetet är att göra avvägningar och prioriteringar mellan dessa intressen och stadens andra angelägna mål. Vi driver ett samlat arbete för att öka framkomligheten för stadens trafikanter genom åtgärder i såväl ny infrastruktur som ombyggnad av befintlig gatumiljö. Inom ramen för stadens bostadsmål om 140 000 nya lägenheter leder vi också trafikplaneringsarbetet i de tidiga stadsbyggnadsprocesserna. Vi samarbetar nära bland annat Trafikförvaltningen (SL) och Trafikverket och andra förvaltningar i staden.

Du kommer att ansvara för enheten Trafikplanering investering och för en personalgrupp som består av 14 trafikplanerare. Enheten ansvarar för att planera och projektleda investeringsprojekt i enlighet med framkomlighetsstrategin och dess underliggande planer. Syftet är att i den växande staden skapa goda, kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara lösningar för alla trafikslag och samtidigt skapa attraktiva offentliga rum. Större satsningar just nu gäller exempelvis cykel, trafiksäkerhet och kollektivtrafik och totalt ansvarar enheten för en investeringsvolym om ca 3-400 mnkr per år. Investeringsprojekten omfattar utredning, projektering och uppföljning. I samband med genomförande lämnas projekten i de flesta fall över till infrastrukturavdelningen.

Som enhetschef kommer ett viktigt uppdrag att vara att tillsammans med dina medarbetare och andra på kontoret utveckla arbetssätt för att Trafikkontoret på bästa sätt ska bidra till att förverkliga stadens mål om förverkligandet av Framkomlighetsstrategin där staden prioriterar kapacitetsstarka färdmedel och en ökad stadsmässighet. Exempel på aktuella utvecklingsprojekt på enheten är strategisk åtgärdsplanering, piloter och tester samt uppföljning och erfarenhetsåterföring.

Du kommer att ha personal- och budgetansvar för enheten. Arbetet omfattar att leda, utveckla och följa upp enhetens arbete samt bidra med yrkesmässig kompetens. Du är också en del i trafikplaneringsavdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Akademisk examen inom området; t ex som civilingenjör eller inom samhällsplanering, alternativt inom något annat relevant område.
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom trafikplanering eller annat relevant angränsande område.
- Erfarenhet av att leda större projekt.
- God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.

Det är meriterande med erfarenhet av:

- Personalledande arbete
- Arbete i en politiskt styrd organisation

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vid följande kompetenser:

Ditt ledarskap präglas av en förmåga att leda och motivera medarbetare. Som person är du initiativrik och strukturerad med förmåga att hantera ett flertal olika investeringsprojekt parallellt.

Du samarbetar väl med andra och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du styrs av ett mål- och resultattänkande i både prioriteringar, planering och agerande och kan ändra inriktning när målen ändrar sig. Du tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Läs gärna mer om Stockholms stad som arbetsgivare: http://www.stockholm.se/Arbete/Att-arbeta-i-Stockholms-stad/

https://www.linkedin.com/company/stockholms-stad

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Månadslön
2018/1672
2018-04-02T00:00:00+02:00
100

Danderyds Sjukhus AB

7627369
Arbetsterapeut till slutenvården
Läs mer
Arbetsterapeut till Arbetsterapin Paramedicinska sektionen 
 
På Arbetsterapin är vi 20 medarbetare som arbetar med patienter inom verksamhetsområdena: Internmedicin, Hjärt och fysiologi, Hud, reumatologi och infektion, Kirurgi och Urologi, Njurmedicin och Ortopedi. Vi tillhör en Paramedicinsk sektion som består av 75 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom arbetsterapi, fysioterapi och nutrition.  
 
Vi arbetar ständigt med att utveckla vår profession och vårt arbetssätt på sjukhuset och söker en person som vill vara med i detta viktiga arbete.  
 
Arbetsuppgifter: 
Arbetsuppgifterna består av att träffa inneliggande patienter på olika avdelningar på sjukhuset. Det kan vara ADL-bedömningar, hjälpmedels bedömning och utprovning av hjälpmedel samt kognitiv bedömning.
 
Vi söker en arbetsterapeut som kan utföra bedömningar och behandlingar i samråd med patient samt med övrig personal på avdelningen. Vi har många studenter från grundutbildningen som vi alla i gruppen är ansvariga för att handleda studenter för att de ska bli bra kollegor i framtiden.  
 
Kvalifikationer: 
Legitimerad arbetsterapeut. 
Erfarenhet från arbete på akutsjukhus är meriterande. 
Magister eller specialist inom arbetsterapi är meriterande liksom handledarutbildning. 
 
Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, flexibilitet samt förmågan att tidvis arbeta i högt tempo.
Läs annons
11 dagar - 3 månader
Heltid
Dagtid vardagar. 1 juni-31 augusti. Eventuell förlängning.
Månadslön
2018-03-25T00:00:00+01:00