Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Stockholms Läns Sjukvårdsområde

7072131
Överläkare
Läs mer
BUP Farsta


Vi har 2 lediga tjänster för specialister i barn- och ungdomspsykiatri.

BUP Farsta består av 30 engagerade medarbetare; läkare, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, sjuksköterskor samt medicinska sekreterare. Vårt uppdrag är att erbjuda psykiatrisk bedömning, utredning och behandling utifrån olika teoretiska synsätt.
Patientunderlaget är ca 22 000 barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år i stadsdelarna Farsta, Skarpnäck och delar av Enskede, Årsta, Vantör.
Mottagningen ligger i ljusa, fina lokaler i Farsta centrum med närhet till ett stort antal butiker och restauranger. Farsta C ligger ca 20 minuters resväg med T – bana eller pendeltåg från Stockholms City.
I anslutning till oss finns även Utvecklingspsykiatriska enheten (UPE) med uppdrag att göra bedömning och utredningar på barn 0-3 år med misstänkta utvecklingsavvikelser.
Mottagningen ingår i sektion Sydost i BUP-divisionen i SLSO.Arbetsuppgifter:
Barn- och ungdomspsykiatriskt öppenvårdsarbete i team med övrig behandlande personal och i det medicinska teamet med sjuksköterskor med ansvar för behandling av ADHD – patienter och annan farmakologisk behandling. Vi har väl upparbetade rutiner och strukturer där läkaren är en viktig del i arbetet med utredning, diagnostik och farmakabehandling. I arbetet ingår delaktighet i det akuta arbetet på enheten samt handledning av ST-läkare

Kvalifikationer:
Specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri. Önskvärt är erfarenhet av barnpsykiatriskt och neuropsykiatriskt arbete samt erfarenhet av arbete med familjer.

Personliga egenskaper:
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar ansökningar från personer i olika åldrar, etnisk tillhörighet, könsidentitet, sexuella läggningar, religiösa tillhörigheter och med alla funktionsvariationer.

Övrig information:
Vi tillämpar registerkontroll innan anställning.

BUP Farsta är diplomerad hbtq- mottagning och vi arbetar medvetet med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidareanställning heltid med tillträde snarast
Individuell lönesättning
SLSO-17-66670
2017-03-10T00:00:00+01:00
100

Karolinska Universitetssjukhuset

7072130
Sjuksköterska, natt,
Läs mer
Geriatriska kliniken, avdelning R71


Sjukvård

Vi söker nattsjuksköterska till avdelning R71, Huddinge.

Avdelningen är en akutgeriatrisk avdelning med 19 vårdplatser. Vi vårdar somatiskt sjuka patienter som också drabbats av konfusion/demenssjukdom.

Patienterna kommer till oss i det akuta skedet av sin somatiska sjukdom och behöver den medicinska vården såväl som det professionella bemötandet.


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter inom akutgeriatrik. Som sjuksköterska har du ansvaret för patientens omvårdnad i samråd med övrig personal.

Nattetid är bemanningen två sjuksköterskor och en undersköterska.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av geriatrik är meriterande.

Personliga egenskaper:
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Läs annons
Tillsvidare
Deltid
Deltid 75% Tillsvidareanställning
Individuell lönesättning
K-17-83104
2017-03-06T00:00:00+01:00
100

Karolinska Universitetssjukhuset

7072129
Forskningssjuksköterska med egen mottagning
Läs mer
Reumatologkliniken, Solna


Sjukvård

På reumatologkliniken pågår det mycket forskning och vår klinik har därför en separat projektavdelning för kliniska studier. Fem sjuksköterskor och en undersköterska arbetar på projektavdelningen.

Pga pensionering söker vi nu en ny medarbetare med den reumatiska muskelinflammationen myosit som specialområde (”myosit sjuksköterska”)


Arbetsuppgifter:
På kliniken har vi sedan flera år tillbaka ett standardiserat omhändertagande av patienter med myosit för klinisk uppföljning kopplad till forskningsprojekt. Patientgruppen är relativt liten, ca 300 patienter. Vissa av patienterna kommer bara någon gång per år, vissa behöver täta vårdkontakter.

Ett väl inarbetat team arbetar med myositpatienterna. I teamet ingår läkare, myositsjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut, som myositsjuksköterska deltar du som en viktig del i detta team. Arbetet består av vanligt mottagningsarbete varvat med egen mottagning i nära samarbete med läkare. Att assistera vid muskelbiopsier ingår också några gånger per vecka.

Mycket forskning pågår kring denna patientgrupp och ungefär halvtid av tjänsten kommer att ägnas åt forskningsprojekt, det är därför nödvändigt med en forskningsintresserad sjuksköterska till denna position. Klinikbundna studier pågår och en ny sponsrad läkemedelsstudie planeras starta inom kort .

För mer information om denna varierande tjänst med mycket eget ansvar kontakta oss så berättar vi mer.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, med några års erfarenhet som sjuksköterska.

Förmåga att uttrycka sig skriftligt, läsa och förstå engelska

Det är en fördel, dock inget krav, om du har kunskap om reumatologi samt GCP.

Personliga egenskaper:
Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och självständighet
Du bör vara serviceinriktad och tycka om att arbeta i team och i projektform.

Stor tonvikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, gott omdöme, ansvarstagande samt vilja att utvecklasVi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
100 % Tillsvidare
Individuell lönesättning
K-17-62058
2017-03-08T00:00:00+01:00
100

Danderyds Sjukhus AB

7072128
Forsknings- och utvecklingsintresserad specialist
Läs mer
Försäkringsmedicinsk utredningsenhet på DS


Sjukvård

Då vi utökar verksamheten behöver vi förstärka vår läkargrupp och söker nu specialistläkare till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet inom Sektionen för högspecialiserad smärtrehabilitering och försäkringsmedicin, Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm. Som enda leverantör inom Stockholms läns landsting utför enheten fördjupade medicinska utredningar på beställning av Försäkringskassan. Vi genomför ca 1300 utredningar per år och vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt CARF.


Arbetsuppgifter:
Vårt uppdrag är att tillgodose Försäkringskassans behov av fördjupade medicinska underlag för bedömning och beslut i sjukförsäkringsärenden vid särskilt sammansatt eller svårbedömd sjukdomsbild. Teamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare/administratör där teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum. Vår målsättning är att leverera utredningar med god kvalitet utförda utifrån evidensbaserade metoder där patienten är utredningens huvudperson och därmed aktivt delaktig genom hela processen.
Vi erbjuder ett stimulerande och meningsfullt arbete med teamarbete i fokus. Vi strävar efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin, rehabiliteringsmedicin och/eller psykiatri med gedigen erfarenhet från klinisk verksamhet, som vill vara med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Har du grundläggande utbildning i försäkringsmedicin och/eller erfarenhet från försäkringsmedicinsk utredning är detta meriterande liksom intresse och erfarenhet av forsknings- och utvecklingsfrågor då arbetet är förlagt vid en universitetsklinik. Majoriteten av patienterna som utreds finns inom diagnosgrupperna psykisk ohälsa och långvariga smärttillstånd.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är strukturerad, har en god analytisk förmåga och en god förmåga att formulera dig i skrift. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrig information:
Urval sker under ansökningstiden


Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3700 medarbetare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans.
Läs mer om oss på www.ds.se
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Anställningsform: tillsvidare 60-100% Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
DS-17-120357
2017-03-19T00:00:00+01:00
100

Academic Work

7072127
Kundtjänstmedarbetare på deltid till internetorganisation
Läs mer
Har du tidigare arbetat med kundbemötande och brinner för att ge utmärkt service? Är du student och är intresserad av ett flexibelt extrajobb i en spännande organisation där du får utvecklas genom en långsiktig tjänst? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi en kundservicemedarbetare på deltid för jobb, 2-5 pass/halvdagar per vecka. Ta chansen och sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Stiftelsen för Internetinfrastrukturs (IIS) räkning en kundservicemedarbetare. De behöver förstärkning på deltid under terminerna till sin kundserviceavdelning som består av ett glatt gäng med ordinarie anställda och konsulter.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IIS:s önskemål är därför att alla samtal och mejl kring tjänsten går till Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IIS.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med kundservice över telefon. Det är en viktig servicefunktion där du är ansiktet utåt gentemot IIS:s kunder. Arbetet kommer att inledas med en gedigen introduktion innan du börjar arbeta mer självständigt. Du kommer att arbeta mellan 2-5 pass per vecka beroende på behov inom ramen av kontorstider.

Du kommer till exempel att:


* Behandla inkommande samtal och mail om bland annat domännamn och registreringar
* Arbeta med e-postregistreringar och uppdateringar
* Avlasta ordinarie personal med övriga administrativa arbetsuppgifter


Detta är en utmärkt möjlighet för dig som tycker om att arbeta med kundservice och vill utvecklas långsiktigt i en spännande organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få vara med på utbildningsaktiviteter på avdelningen och ingå i ett härligt team med god sammanhållning.

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande idag och har minst 2 år kvar av dina studier.


* Har arbetat med någon typ av kundservice tidigare
* Är serviceinriktad och sätter kunden i centrum


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig mognad och ser att du som söker är arbetsvillig och ansvarstagande. Du är noggrann i ditt arbete och tycker att det är roligt att ha kontakt med kunder över telefon. Du är också en lagspelare som fungerar bra i grupp.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mejl.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Stiftelsen för Internetinfrastruktur, IIS, grundades 1997 och är en oberoende allmännyttig organisation som arbetar med domännamnsverksamhet och Internetutveckling. De ansvarar bland annat för Internets svenska toppdomän .se och omsatte drygt 182 miljoner 2015. Överskottet från registreringen av domännamn finansierar projekt som bidrar till Internets utveckling i Sverige.
Läs annons
6 månader eller längre
Deltid
2-5 halvdagar/vecka Kontorstid
Enligt avtal
14983869
2017-03-22T00:00:00+01:00
100

Academic Work

7072125
Global IT Security Officer to world leading industrial tech-company
Läs mer
Would you like to work at a leading edge industrial technology company? Do you thrive in an international environment where you have cross-functional and multicultural contacts? Do you have a passion for IT-security and like to work independently and proactively? Then the role as Global IT Security Officer could be your next challenge! If this sounds interesting, apply today! We will go through applications ongoing.

OM TJÄNSTEN
Academic Work is looking for a Global IT Security Officer to join one of the world’s leading industrial companies.

For this position, you will be stationed at the headquarters in Stockholm and report directly to the Vice President of IS/IT. The company is constantly developing its IT security operations, to ensure pro-active engagement. Therefore, we are now looking for someone to take on this exciting challenge. Since the position carries global responsibility, this position requires a lot of travelling. Most of your trips will be within Europe, but you are also expected to travel to other continents when needed. The number of trips vary, but are estimated to be around 20-30 trips a year.

This recruitment process is conducted by Academic Work and the request from the company is that all questions regarding the position is handled by [Academic Work] (mailto:sts04@academicwork.se).

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at the company. The intention is that you will be offered a permanent employment at the company, given that all parts are satisfied with the cooperation.

ARBETSUPPGIFTER
As Security Officer your task is to work proactively, to identify and remediate potential IT security risks, within a broad range of areas; covering infrastructure, business applications, financial solutions, connected products, to name a few. The role is placed in a constantly evolving business environment, which requires flexibility in adapting processes and routines, to the requirements of the company. To be successful in the position, you will need to build a broad network both internally, as well as with external partners. You must keep yourself up to date on all ongoing IT-related initiatives within the company, in order to identify potential risks at an early stage, within each project. You will work as an advisory, when a potential risk is identified, you will contact the relevant people and bring these risks to their attention. You will support the entire organization in finding solutions to remediate any potential risks. We also expect you to work actively to stay up to date with IT-security in general, and IT-related risks in particular, by engaging in the relevant forums.

VI SÖKER DIG SOM
We are looking for someone who


* Has a technical educational background within IT-security, either from university or YH
* Speaks English on a professional level, since you need to be able to communicate with people from all over the world
* Has a big interest in IT-security


It will be considered an additional qualification if you…


* Have a couple of years of relevant work experience


For this position we will put a lot of emphasis on your personality. As a person, you are communicative and you have the ability to socialize with people on all levels of the organization. Furthermore, you are pedagogical and can explain complex problems in an easy way and adapt your rhetoric to whomever you talk to. You are eager to learn and can easily acquire the right knowledge. Since a lot of the information you will get in touch with is classified, we are also looking for someone who has the integrity to keep this information for him- or herself. Therefore as part of this process, we will also ask you for your police records as well as doing a credit check. Lastly, we are looking for a person who is very self-driven and responsible.

OTHER INFORMATION


* START: Immediately, with regard to notice
* WORK EXTENT: Ongoing, full-time
* SALARY: Individually set salary
* LOCATION: Stockholm
* To apply for the job – click on “Apply” below.


We only handle applications through our website but if you have questions about the position you are welcome to email us sts04@academicwork.se and we will answer during office hours. Please write the advert title in the subject and paste the advert link in the mail.

We are ongoing screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

Our registration process is in Swedish which is not required for this position. If you are not able to read/understand our registration process, send your application to the mail address mentioned above.

We are Home of the Young Professionals. We offer jobs for students or those who have completed their studies and have up to five years of work experience. With us, you can work as a consultant on specific client assignments or you can become employed directly by one of our customer companies through our recruitment service. Find out more on our website www.academicwork.se.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, who’s role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

PROTECTION OF PRIVACY: When sending your application to Academic Work you approve and agree on Academic Work handling your personal information according to Personal Data Act. For more information read about PUL (only available in Swedish).

INFORMATION OM FÖRETAGET
Further information disclosed during the recruitment process.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Ongoing full-time Office hours, travelling is required
Enligt avtal
14983856
2017-03-22T00:00:00+01:00
100

Academic Work

7072124
HR-administratör med start omgående?
Läs mer
Söker du ditt första jobb inom HR och vill jobba på ett stort och etablerat bolag? Är du en noggrann person med öga för detaljer? Sök tjänsten idag då det är start omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en HR-administratör med start omgående för ett uppdrag till i mitten på mars. Du kommer att tillhöra ett stort HR team på 27 personer. Företaget sitter i Stadshagen i nyrenoverade lokaler, 2 minuter från tunnelbanan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-administratör kommer du att jobba med administrativa uppgifter. Företaget kommer att anställa cirka 100 nya personer och det är här du kommer in och ska hjälpa till. Du kommer se till så att alla har ett anställningsavtal, se till att alla nya medarbetare får beställa kläder, att alla kandidater har gjort tester osv. Du kommer ha samarbeten med andra i teamet och stötta upp där det behövs.

Tjänsten passar dig som vill skaffa dig erfarenhet inom HR och få in en fot på ett stort bolag.
Det kan förekomma någon resa i tjänsten.

VI SÖKER DIG SOM
* är nyexaminerad personalvetare eller liknande
* kan starta omgående och jobba till i mitten på maj
* har jobbat med administration tidigare och har ett öga för detaljer

Det är meriterande om du...
* Har jobbat inom HR eller rekrytering tidigare

Som person är du noggrann och ansvarsfull, du lämnar inget åt slumpen och tar egna initiativ i din roll.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: omgående
* Omfattning: till i mitten på maj
* Placering: Stockholm – S tadshagen
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
heltid 8-17
Enligt avtal
14983854
2017-03-22T00:00:00+01:00
100

Academic Work

7072120
Junior C# .Net-utvecklare till Tieto
Läs mer
Om du nyligen avslutat dina studier och vill ta chansen att komma in på ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter så har du kommit rätt! Ta chansen att bli en del av ett nytt team som arbetar mot den nordiska börsen.

 

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Tietos räkning två juniora utvecklare med fokus på C# .Net. Tieto är ett stort IT-konsultbolag som har sitt kontor i Stockholm. Företaget arbetar brett mot olika kunder och detta uppdrag rör ett kundspecifikt projekt där kunden arbetar med de nordiska börserna.

Du kommer att bli en del av ett nytt team som startas upp med både seniora och juniora medarbetare. Detta innebär att du kommer ha möjlighet att få hjälp och lära dig av dina kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tietos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som junior utvecklare kommer du arbeta med kundens system som är riktat mot de nordiska börserna. Systemet är byggt i RPG, vilket du inte behöver ha kunskap om på förhand men som du ska vilja lära dig. Vidare så kommer du även att arbeta i C# .Net. Initialt kommer du förväntas lära dig systemet och komma med förbättringsförslag och på sikt förväntas du även arbeta med att tidsuppskatta, optimera och arbeta med framtidsvision för systemet.

Den här tjänsten passar dig som snabbt vill utvecklas och komma in på ett spännande, stort internationellt företag. Du behöver trivas i att lära dig nya saker och vilja utvecklas tillsammans med ett team.

VI SÖKER DIG SOM
* Har avslutat en eftergymnasial utbildning inom IT


* Har goda kunskaper inom C# .Net, Web API:er och SQL


Det är meriterande om du:


* Har kunskap inom RPG, Excel eller Visual Studios


Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och ser det som fördelaktigt att lära dig av en senior kollega. Vidare så är du service-minded då du kommer att arbeta direkt mot kund och på så sätt ha mycket kontakt med andra intressenter. Utöver detta har du lätt för att samarbeta med andra människor och är kommunikativ både verbalt och skriftligt.
 

ÖVRIG INFORMATION

 


* Start: 1 mars


* Omfattning: Heltid
 
* Placering: Stockholm
 
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Tieto är ett av de största IT-tjänsteföretagen i Norden och arbetar efter nya visioner inom teknologi med ett innovativt tankesätt. De har som mål att hjälpa kunderna att nå sin fulla potential. Tieto i Kalmar har sitt ursprung i Telecombranschen och var tidigare en del av Telia i Kalmar. I Kalmar finns 130 medarbetare som är indelade i olika team.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Kontorstider
Enligt avtal
14983846
2017-03-22T00:00:00+01:00
100

Academic Work

7072118
Kemiinresserad servicetekniker inom labbmiljöer
Läs mer
Är du servicetekniker med erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö? Alternativt har en universitetsutbildning inriktning kemi i kombination med ett stort intresse av att skruva på saker? Hos Omniprocess får du varierande arbetsdagar och kommer dagligen lära dig mer om avancerade teknisk analysutrustning. Vill du bli en del av ett engagerat team med både juniora och mer erfarna kollegor? Här erbjuds du en roll som kombinerar arbete från kontorets verkstad med resor till kunder runtom i Sverige och Danmark, hos ett företag där många trivs och stannar länge.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för OmniProcess räkning en servicetekniker. Efter att precis ha utökat teamet med en engagerad servicetekniker är det nu dags att rekrytera igen, denna gång då en medarbetare efter 8 år valt att gå vidare i karriären. Denna gång söker vi en servicetekniker med inriktning kemi.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OmniProcess önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OmniProcess.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker med inriktning kemi kommer du att tillhöra en grupp som idag består av fem servicetekniker och utgå från kontoret i Solna. Rollen innebär att du arbeta med reparationer och underhåll av analysatorer i laboratoriemiljö. Ca två dagar i veckan befinner du dig på kontoret och reparerar och underhåller produkter som skickats in samt ger support till kunder över telefon och mail. Omkring två-tre dagar i veckan är du på resande fot och lagar eller reparerar produkterna ute hos kunder i hela Sverige, vilket innebär i snitt ca en övernattning i veckan. Du kommer få en god introduktion där du går bredvid de andra serviceteknikerna och lär dig ett produktområde i taget. Din närmsta chef kommer att vara VD som kommer ge dig frihet under ansvar med samtidigt ha dörren öppen om du har frågor.

Du kommer till exempel att:


* Reparera och underhålla analysatorer i laboratoriemiljö ute hos kunder främst inom Sverige, där 75% av jobben är planerat underhåll och resterande akuta reparationer
* Arbeta med mindre produkter på kontorets verkstad samt hantera flera ärenden parallellt
* Ha ett nära samarbete med säljarna inom olika produktområden


Tjänsten passar dig som vill ha en aktiv och varierande vardag samt en teknisk utmaning. Du kommer få jobba med ett avancerade produkter som du kan jobba flera år med och fortfarande ha massor kvar att lära. Många har jobbat hos OmniProcess länge och trivs då det är högt i tak och alla involveras i företagets mål.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en kemibakgrund och trivs i en roll där du får skruva och felsöka. Erfarenhet är givetvis positivt, men det viktigaste är att du har en stor nyfikenhet och tycker det är spännande att lära dig nya produkter.


* Bakgrund 1: Du är antingen servicetekniker med erfarenhet av service/underhåll av instrument i laboratoriemiljö
* Bakgrund 2: Eller så har du har en kemiutbildning från universitetet och jobbat minst något år efter examen, men inser att du vill ha ett arbete där du får kombinera din kemikunskap med praktiskt tekniskt arbete.
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Körkort


Det är meriterande om du...


* Har erfarenhet av service/underhåll av instrument i laboratoriemiljö, detta är dock inget krav!


Som person är du problemlösande då du kommer hantera många olika typer av instrument ute hos kunder utan att alltid ha stor förkunskap. Du är också självgående då du till stor del planerar din egen tid. Vidare är du relationsskapande vilket gör att du skapar bra samarbeten med kollegorna internt samt inger förtroende ute hos kund. Du är också stresstålig då du kommer hantera flera reparationer samtidigt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Lön: Enligt överenskommelse, möjlighet till tjänstebil finns
* Placering: Solna, tunnelbanestation Solna strand
* Kontaktuppgifter: Freja Birkhammar, rekryteringskonsult, freja.birkhammar@academicwork.se, 08 – 56 24 67 35.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
OmniProcess erbjuder helhetslösningar kring fältinstrument och analysutrustning till svensk processindustri och ingår i börsnoterade Addtech, en internationell koncern bestående av 120 bolag. På OmniProcess har totalt 28 anställda.

Hitta mer info serviceteamet och kollegorna här och här.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Tillsvidare Kontorstider och resor
Enligt avtal
14983841
2017-03-22T00:00:00+01:00
100

Academic Work

7072116
Junior projektledare till Digital Workforce
Läs mer
Vill du vara med på en framgångsresa och arbeta nära kunder med det senaste automatiseringsverktyget RPA? Är du i början av din karriär och har goda kunskaper inom programmering? Är du dessutom en person med mycket driv och ledaregenskaper? Då är du rätt person för rollen som Junior projektledare till Digital Workforce!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Digital Workforce räkning flertalet Juniora projektledare som vill vara med och bygga upp deras verksamhet i Sverige. Digital Workforce är ett nyetablerat och snabbt växande företag verksamma inom Robotic Process Automation, RPA. Sedan företaget grundades i Finland 2015 har de växt med raketfart och är nu i full gång med att bli lika stora, om inte större, i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Digital Workforce.

ARBETSUPPGIFTER
Som Junior projektledare hos Digital Workforce kommer du att få arbeta i projekt nära kunderna med att utveckla processerna och hjälpa dem få största möjliga nytta av RPA. Du kommer att vara behjälplig i förberedandet och implementeringsfasen där du sköter all kommunikation med kund och utvecklarteamet i Finland.

Du kommer till exempel att:
* Tillsammans med kund, analysera och utveckla processerna för att implementera roboten
* Stötta kunden och driva projekten framåt

I tjänsten ingår introduktionsutbildning i Finland där du även kommer att certifieras som RPA-konsult och bli en av de främsta experterna i Norden inom detta område.

Tjänsten passar dig som vill vara med på en riktigt spännande framgångsresa och växa tillsammans med bolaget. Digital Workforce erbjuder djupgående kompetens inom nyteknik, en arbetsplats med högt i tak, härliga kollegor och snabba utvecklingsmöjligheter.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som:


* Har relevant eftergymnasialutbildning inom IT/Teknik
* Har max 2 års erfarenhet från liknande roll
* Har god kunskap inom programmering och god teknisk förståelse
* Har jobbat i en kundnära roll tidigare
* Talar och skriver obehindrat både svenska och engelska


Det är meriterande om du:
* Har arbetat inom utvecklare eller i IT-projekt tidigare
* Har haft en roll med ledaransvar tidigare

Som person är du nyfiken, engagerad och drivande. Du är en god kommunikatör och trygg i möten med kund. Du har ett personligt ledarskap och tar ansvar för din utveckling som konsult. Du trivs med att arbeta tillsammans med inspirerande kollegor inom olika kompetensområden, är initiativtagande och bidrar till teamet.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Östermalm, Centrala Stockholm
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Digital Workforce grundades 2015 i Finland och har på mindre än ett år etablerat sig i Norden som den ledande leverantören med fullt fokus på RPA och partner till Blue Prism. Kunderna finns idag inom hälso- och sjukvårdssektorn, bank och finans samt SSC. Robotic Process Automation är en banbrytande metodik som skapar förutsättningar till att automatisera processer och uppgifter.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid 08-17
Enligt avtal
14983839
2017-03-22T00:00:00+01:00