Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Läs mer
100

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

8163909
Trade finance officer till Credit Agricole i centrala Stockholm
Läs mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Drivs du av att styra över dina egna processer? Är du noggrann och gillar att ha många bollar i luften? Credit Agricole CIB söker nu en driven Trade finance officer till vår avdelning för Nordic Business Support i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha en viktig roll i teamet för Nordic Business Support där du både måste ha en bra känsla för service ut till våra kunder samtidigt som du är strukturerad och detaljfokuserad.

Rollen innebär bla:

• Att korrekt registrera transaktioner i bankens system i enlighet med bankens processer
• Administrera garantibeställningar och redan utställda garantier (inklusive ändringar och avslut)
• Administrera fakturering och betalningar av garantiprovisioner
• Administrera korrespondentbanksprovisioner och betalningar
• Administrera clearing-system dagligen
• Utföra kontroller och avstämningar
• Supportera intern och extern rapportering
• Administrera exportinkasson

Vem är du?

Du är utbildad ekonom från yrkeshögskola eller liknande. Du har 1-3 års erfarenhet från liknande roll inom trade finance alt. en administrativ roll inom export-/handelsföretag. Du har goda kunskaper i Excel och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Rollen kräver att man tycker om att arbeta i en snabbrörlig miljö vilket betyder att man både måste kunna ta initiativ och arbeta proaktivt. Du är prestigelös, noggrann och resultatorienterad med god förmåga att samarbeta inom gruppen.

Vi ser gärna att du tycker om att lära dig nya saker och att du har en känsla för service då du kommer arbeta ut mot våra kunder. Har du dessutom tidigare erfarenhet från Trade finance och att arbeta med garantier är det meriterande.

Vi erbjuder

Du kommer vara en del i ett team på 6 personer placerad i fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer spela en viktig roll med möjligheter till utveckling.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Credit Agricole CIB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 0707-51 93 43. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Crédit Agricole

Crédit Agricole är en av världens största bankkoncerner. Banken har haft verksamhet i Sverige sedan 1986. Crédit Agricole CIB är en av de största icke-nordiska bankerna i regionen och filialen är verksam inom alla större verksamhetsområden för både nordiska företags- och institutionella kunder, exempelvis Capital Markets, Trade och Export Finance, Cash Management och Investment Banking.

Kontoret är beläget i mycket fina lokaler centralt placerade i city. På kontoret i Stockholm arbetar idag drygt femtio personer.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast lön
2019-03-23T00:00:00+01:00
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
100

Jobquest Sverige AB

8163905
Teknisk Projektledare
Läs mer
Kunden har behov av en teknisk Projektledare till ett uppdrag i ett stort utvecklingsprojekt. Du kommer i rollen att gå bredvid andra seniora projektledare och stötta dem samt ta egna uppdrag. Du kommer att arbeta i ett högt tempo, projekten är spännande och världsledande.

De projektledare du stöttar är huvudansvariga för projektportföljen och leder en projektgrupp bestående av delprojektledare från olika delar av organisationen. Ni leder projektgruppen på veckovisa möten, redovisar status för projektet mot berörda chefer och styrgrupper, koordinerar arbetet över sektions- och avdelningsgränser, leder fokuserade arbetsinsatser för att lösa tekniska problem med mera.

Vi ser gärna att du har 3 års erfarenhet av projektledning och att du är uppfinningsrik, strukturerad och har hög arbetskapacitet. Du behöver också vara ödmjuk och prestigelös då uppdraget kan variera från att skapa struktur och lösa administration till att rapportera till styrgrupp och driva på leverantörer.

Som person har du ett stort driv samt är kommunikativ, analytisk och trevlig. Du är van att driva dina projekt med tid och kvalitet i fokus. Du har förmågan att kunna entusiasmera och hjälpa dina kollegor och projektmedlemmar för att tillsammans skapa goda resultat.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Din ansökan:

Ansök så snart som möjligt via vår CV databas på www.quest.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din ansökan ska innehålla CV

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post kontakt@quest.se

Kollektivavtal: Vi är ett auktoriserat konsultbolag

Om Quest Consulting:

Vi är ett konsultbolag med specialistkompetens inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid 100% Tillsvidare
Månadslön
2019-03-10T00:00:00+01:00
100

PerformIQ Work AB

8163904
Truckförare i Kungsängen på heltid sökes
Läs mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager?
Söker du ett heltidsjobb inom logistik och truckkörning?
Vill du arbeta utomhus tillsammans med trevliga kollegor?
Då kan tjänsten som lagermedarbetare vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett företag i Kungsängen. Tjänsten som truckförare innebär att tillsammans med kollegor ha det övergripande ansvaret för allt som ska göras på lagret/gården. Ni kommer att som grupp dela på helhetsansvaret och arbetsuppgifterna över lag men har ett varsitt område som ni har huvudansvaret för. Som lagermedarbetare kommer du bland annat att plocka ordrar med hjälp av truck (B1), boka transporter, returhanteringar samt skapa plocklistor.

Du kommer att utöver det till exempel att:
• lossa containrar och bilar
• leverera in material från leverantörer
• insortering av material till lagerplatser
• lasta utleveranser

Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö med daglig kundkontakt och gemensamt driv för att uppnå mål.


Krav på person
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom lager.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare krävs vidare:
• Truckkort A+B
• Förståelse för svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du innehar körkort B samt bil, då det underlättar resvägen till jobbet. Vi ser att du som söker är en person som är noggrann, samarbetsvillig och flexibel. Du har ett naturligt säkerhetstänk och ett eget driv att vilja lära nytt. I tjänsten förekommer mycket arbete utomhus på gård samt tunga lyft där knän och rygg speciellt belastas. Därför är det viktigt att du är en person med hög arbetsmoral och är god fysik. I din roll som lagermedarbetare kommer du att ha dagligt kontakt med dina kunder. Därför är det av stor vikt att du är en social och ödmjuk person som alltid sätter kunden i första rummet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00 – 16.00
Plats: Kungsängen

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos företaget.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast lön
3815
2019-03-22T00:00:00+01:00
100

PerformIQ Work AB

8163903
Produktionsmedarbetare till företag i Täby
Läs mer
Tjänstebeskrivning
Är du en noggrann och prestigelös person med ett teknikintresse?
Vill du vara med och bidra till produktionen i en stålindustri?
Då kan tjänsten som produktionsmedarbetare vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en produktionsmedarbetare till ett företag i Täby. Tjänsten är bred i sin omfattning men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Kapa och mäta upp stål
• Lastning av produkter
• Montering


Krav på person
Vi söker dig som är prestigelös och ordningsam. Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet och har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare krävs vidare god svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har truckkort A+B samt tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion eller lagerarbete. Vi ser att du som söker är punktlig med att hålla tider och att du är en person som har en god vilja av att lära. Vidare ser vi att du är flexibel i ditt arbete och inte har några problem att hugga i där det behövs. Extra meriterande om du är tekniskt lagd.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Måndag-torsdag 07.00 – 16.00, fredag 07.00-14.15
Plats: Täby

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast lön
2651
2019-03-22T00:00:00+01:00
100

Sveriges Radio AB

8163899
Grafisk formgivare/ Originalare/Art Director
Läs mer
Kärt barn har många namn. Är du en formgivare som vill ta ett steg närmare Art Direction, eller en Art Director som designar själv från pitch till färdig produkt? Är du idéstark, kan imponera i pitcher samt har koll på vad som händer i den digitala världen? Har du dessutom samarbetsförmåga samt är prestigelös och lösningsorienterad?

Kommunikationsenheten söker en grafisk formgivare/originalare/Art Director som jobbar i nära samarbete med vår CD/AD med hela kedjan från start till färdig produkt. Du kommer arbeta operativt med hela organisationen där en hel del originalarbete ingår. Du är med och säkerställer att den grafiska profilen följs vid samarbeten med externa byråer och interna uppdragsgivare. Yrkesrollen innefattar både uppgifter som grafisk formgivare, originalare och Art Director.

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som grafisk formgivare/orginalare, gärna med erfarenhet inom digitalt, event och rörligt material. Du brinner för nyskapande och starka idéer, känner dig trygg med konceptutveckling, har arbetat med starka varumärken. Du är van att jobba hela vägen från idé till genomföranden men också att ta vid i produktionen när idén formulerats. Du har ett väl utvecklat intresse för kommunikation och marknadsföring, har lätt att formulera dig och har erfarenhet och förmåga att presentera dina idéer.

Du kommer att jobba med olika typer av projekt som exempelvis annonskampanjer, profilprodukter, webb/sociala mediekampanjer, mässmaterial och form för event och film.

Bakgrund och kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Har högskoleutbildning inom grafisk design, eller annan utbildning likvärdig t.ex. Berghs School of Communication, Forsbergs eller Beckmans.
• Har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom grafisk produktion.
• Har mycket goda kunskaper i Adobe CS-paketet och Office-paketet.
• Har mycket goda kunskaper om tryckprocessen.
• Behärskar formgivning och typografi för både print och webb.

Meriterande är:

• Erfarenhet av skapande av rörligt marknadsföringsmaterial för sociala medier.
• Kunskap om marknadsföring på mobila plattformar och i appar.

Du ska vara skicklig inom typografi, design och bildhantering och därför vill vi att du bifogar en PDF (max 10mb) med arbetsprover i din ansökan. Arbetsprover på rörlig design bifogas som länkar.

Som person är du positiv, kommunikativ, med mycket bra samarbetsförmåga och vana vid att ha direktkontakt med beställare. Du kommer att ha många projekt löpande samtidigt vilket kräver ett effektivt och strukturerat arbetssätt.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Åsa Kellner, Inhousbyråchef, telefon 08-784 50 00. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Christian Rosendahl, telefon 08-784 25 43.

Fackliga frågor
Fackliga organisationer vid Sveriges Radio är Journalistförbundet, Unionen, SACO och Ledarna. Samtliga nås via växeln,  telefon 08-784 50 00.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en visstidsanställning på ca 11 månader. Du kommer att sitta i våra härliga lokaler i Stockholm. Vänta inte för länge med att skicka in din ansökan eftersom vi hanterar dem löpande. Ansök senast 10 mars.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
- -
Enligt överenskommelse
2019-03-10T00:00:00+01:00
100

Key Solutions

8163891
Sveriges bästa arbetsplats söker TM-säljare
Läs mer
Vi söker just nu dig som framgångsrikt arbetar eller tidigare har arbetat med försäljning via telefon och som vill vara med på vår resa att förändra TM-branschen på en av Europas bästa arbetsplatser!

OM KEY SOLUTIONS

Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

I företagsgruppen är vi idag 200 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi älskar våra medarbetare och hela företaget har en anda av framgång i kombination med personlig utveckling och försäljning.

Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)

Vem är du?

- Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen.
- Du är målinriktad och drivs av framgång i din kommunikation och vill utvecklas.
- Du har fyllt 18 år vid anställningens början och har en avslutad gymnasieutbildning.

Mångfald berikar vår verksamhet samt präglar vår företagskultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika!

Attraheras du av ovanstående kan du räkna med spännande arbetsuppgifter och stor arbetsglädje i ett högt tempo! Vår TM-satsning befinner sig just nu i en uppbyggnadsfas, där det finns goda utvecklingsmöjligheter att göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag).

Följ oss gärna på våra sociala medier för en inblick i hur vardagen för en medarbetare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolut... eller http://www.facebook.com/Keysol...
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles!
Lön enligt överenskommelse
2019-02-28T00:00:00+01:00
100

JobBusters AB

8163889
JUNIOR CONTENTKOORDINATOR TILL LEDANDE FÖRETAG INOM MUSIKSTREAMING
Läs mer
Arbetsuppgifter
I samarbete med vår kund som är en utav världens ledande aktörer inom musikstreaming söker vi nu efter en Junior Content Infiringement Coordinator på deltid som kommer vara en del utav deras Content Operations-team. Huvuduppgifterna kommer vara att behandla olika typer av inkommande överträdelseanmälningar och hjälpa innehållsbrottslaget att registrera och följa upp dessa. Vidare innebär rollen bland annat content-hantering där du tillsammans med ditt team kommer ansvara för planering, hantering och intag av musik, video och podcaster och förbättrad användarupplevelse genom metadata härdning. Övriga arbetsuppgifter kommer vara arbeta proaktivt med en content-katalog för att säkerställa att allt inkommande innehåll överensstämmer med vår kunds interna standarder.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd i centrala Stockholm

Kvalifikationer
- Du har bra förståelse och intresse för teknik, musik och upphovsrätt
- Du pratar och skriver flytande på engelska
- Du har god systemvana
- Det är meriterande om du arbetat i Salesforce
- Du är en anpassningsbar person som har lätt för att hålla deadlines


Personliga egenskaper
För att passa i rollen tror vi att du älskar musik och att du har inställningen att världen är en bättre plats tack vare musik. Vidare tror vi att du är en systematisk person som gillar att hitta lösningar på olika problem. Till sist tror vi att du trivs i en föränderlig miljö och att du är en lite multi-tasker. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Vår kund önskar start 19-03-04 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 19-05-31, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Läs annons
3 - 6 månader
Deltid
Deltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månader
Fast lön
2908
2019-03-21T00:00:00+01:00
100

Wise Professionals

8163888
Marketing Automation Specialist till Nordstedts Juridik
Läs mer
Data, data, data!

Som Marketing Automation Specialist hos oss på Norstedts Juridik kommer du vara med och bidra till att vi går åt mer triggerbaserad och automatiserad marknadsföring samt att effektivisera våra processer för att möta våra kunders behov. Här kommer ditt ansvar vara att sätta upp, koordinera och implementera automatiserade marknadsföringskampanjer via plattformar och system för automatisering, exempelvis Hubspot & Salesforce. Vi har moderna system och mycket data som vi vill koppla ihop och dra nytta av med målet att driva direktförsäljning, skap leads, minska churn, skapa retention och reactivation. Vi ser även att du kommer bidra till att hitta synergier inom vår nordiska organisation samt kravställa vår externa byrå gällande frågor kring automation, analys, data, system och plattformar.

Rollen är ny och din spetskompetens inom data och automatisering kommer komplettera marknadsteamet som har stor kompetens gällande målgruppsanpassning, kanalval, kampanjer och den kreativa processen. Du kommer att rapportera till Marknadschef och vara placerad i Stockholm.

Känner du igen dig?  

För att ha de bästa förutsättningarna att trivas i och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från en liknade roll där du har arbetat i och med ex. Hubspot, Marketo, Pardot/Salesforce, eller liknande system. Vi tror även att du har erfarenhet av system inom CRM och CMS eller något system för epostmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden. Du är van att tänka utifrån hur kunderna agerar och ta actions utifrån det för att ständigt optimera kundresan. Du är techsavvy och har erfarenhet av enklare kodning, HTML och CSS-funktioner. Med dig på plats kan vi bli mer snabbfotade och agila i vårt arbetssätt, jobba med löpande optimering och utnyttja våra system med målet att optimera vårt erbjudande och tjänster till våra kunder!

Vi laddar för framtiden

Norstedts Juridik är en marknadsledande utgivare och leverantör av juridiska verktyg och tjänster. Våra rötter går långt tillbaka i tiden och vår mest klassiska produkt, Sveriges Rikes Lag (den blå lagboken), gavs ut första gången 1861. Vi inledde vår digitala förändringsresa för snart 20 år sedan och vår digitala informationstjänst Zeteo har idag över 40 000 användare. Sveriges största advokatbyråer, domstolar, myndigheter och kommuner använder Zeteo, juristernas egna Google. Under våren 2019 så kommer vi att färdigställa samgåendet med Karnov Group Sverige, och får då Sveriges största portfölj av juridisk information och digitala tjänster för jurister. Vi är en omtyckt arbetsgivare med mycket bra villkor och höga betyg i våra medarbetarundersökningar.

Låter det som ett uppdrag för dig!

Vill du veta mer om rollen eller om Nordstedts Juridik är du välkommen att höra av dig till KIMM som är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Kontakta gärna Sanna Fridell ansvarig rekryteringskonsult på sf@kimm.se Vi ser fram mot din ansökan via www.kimm.se senast 2019-03-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen!
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Heltid
Månadslön - Fast lön
kimm19056
2019-03-11T00:00:00+01:00
100

Avonova Sverige AB

8163885
Avonova söker företagssköterska till Huddinge
Läs mer
Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre. Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi. Med egna enheter på ca 120 orter och ca 700 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport. Vi arbetar även inom området digital hälsa och levererar tjänster digitalt. Välkommen till Avonova!


 
Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Vi söker dig som har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag och har en roll som kundansvarig med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar, stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser. Arbetet innebär också att agera stöd och rådgivare till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor.

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra sköterskor, läkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning eller tidigare erfarenhet inom företagshälsovård.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din arbetsplats är i Huddinge. Uppdrag förekommer även på andra orter inom enheten samt till viss del ute hos våra kunder.

Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja av att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.Tjänstgöringsgrad: 100%.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Hälsocenterchef Marie Momatz Olsson, 08-120 126 72, marie.momatzolsson@avonova.se

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2019-03-15.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
Fast lön
2019/9
2019-03-15T00:00:00+01:00