Söka jobb

Denna drupal modul ligger som ett sandbox projekt på drupal.org, du hittar den här

Avsikten är att visa hur lätt man kan integrera emot arbetsförmedlingens platsbanksystem.

This is for demo purpose only
Using site email as user
100

Academic Work

8382258
Office Assistant till Northmill
Läs mer
Northmill är ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och som Office Assistant får du möjligheten att kliva in i en av företagets viktigaste roller då du är deras ansiktet utåt. Har du erfarenhet från en roll inom kontorsservice och vill du vara med på en unik tillväxtresa i en Fintech-organisation som andas innovation och utvecklingsfokus? Då kan det vara dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Northmill grundades 2006 och utvecklar enkla och trygga finansiella tjänster för alla med hjälp av modern teknik, innovation och fantastiska medarbetare. De har gjort en spännande tillväxtresa sedan starten och är med deras idag 113 anställda totalt i både Sverige, Finland och Polen bara i startgroparna för allt spännade som väntar inom den närmsta framtiden!

På 29:e våningen i Kista Science Tower, i häftiga och ljusa lokaler med fönster från golv till tak lyser solens strålar in på de idag 55 anställda på deras Stockholmskontor. När man som medarbetare eller besökare kliver in genom dörrarna på Northmill ska man känna av företagets härliga energi och kultur. Det är här du som Office Assistant kommer in i bilden. Som Office Assistant blir du del av HR-teamet och kommer tillsammans med med en annan Office Assistant att ansvara för reception och kontorsdrift. HR-teamet består av totalt 6 kollegor och du rapporterar i rollen till HR Team Manager.

Du erbjuds


* En heltidstjänst och en roll på ett snabbt växande företag där du med intentionen att stanna långsiktigt kan vänta dig en rolig och händelserik vardag.
* Ett gäng härliga, drivna och ödmjuka kollegor och en unik kultur. Kulturen är en stor del av deras framgångssaga. Förutom ändlöst intresse för innovativ teknik, design och data är de även experter på allt från fotboll, hundar, Nintendo, inredning, teknik och mycket mer.
* Sociala events, mässor och andra utbildningsforum. Deras konferens NorthCon för hela företaget, där de besökt bl.a Madrid, Prag & Palma.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Office Assistant äger du den första kontakten med både besökare, leverantörer samt kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
* Säkerställa att kontoret är snyggt, välkomnande och alltid har det lilla extra
* Ansvara för beställning och inköp till kontoret
* Koordinera deras interna events
* Hantera inkommande brev och varuleveranser
* Boka resor och hotell till medarbetare
* Se till att nya medarbetare har allt de behöver såsom startkit vid onboarding

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 1 års erfarenhet från en roll inom kontorsservice som exempelvis Receptionist, Office Assistant eller liknande
* Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Detta då du kommer att kommunicera samt skriva material på båda dessa språk.
* Har B-körkort

Vi ser det som avgörande att du är en serviceinriktad och prestigelös person som på ett naturligt sätt engagerar dig för att skapa en god och energifylld stämning i mötet med människor. För att lyckas i rollen behöver du besitta en koordinerande förmåga där du arbetar strukturerat på egen hand men även kunna samarbeta bra med andra.

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Direktrekrytering - Heltidsanställning med 6 månaders provanställning
* Placering: Kista Science Tower
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Northmills önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGETLäs gärna mer om Northmill och deras spännande resa genom att klicka här!
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid 7:45-16:45
Enligt avtal
15030153
2019-08-20T00:00:00+02:00
100

Academic Work

8382260
Junior Project Engineer within Piping and Instrumentation to Nynas Refinery
Läs mer
Do you have knowledge of Piping and Instrumentation Diagrams? Are you in the beginning of your career and looking for an opportunity to quickly develop within the process industry? Now you have the possibility to take on a key function at the engineering department of Nynas refinery!

OM TJÄNSTEN


Nynas is a different kind of oil company. Working together with their customers, they tap into the full potential of oil to help create valuable applications for end-users and society. Wherever you look, you will see products and services made – or made possible by – using Nynas’ naphthenic oils and bitumen. They have made it their business to unlock oil’s potential and provide value to their customers around the world.

This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at Nynas. The assignment will be full time and extend long term. Read more at: (https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande)

ARBETSUPPGIFTER
AutoCAD


* Modifications of AutoCAD files for Projects and Site which includes assisting with any updates required


Piping and Instrumentation Diagram (P & ID)


* Modifications within the SmartPlant PID Software. You work with updates required for P& ID and work as an ambassador in implementing SmartPlant PID at the site.


Document Control


* You will receive documents from external sources and input it into Smart Plant Foundation (SPF).
* Assist Project Managers and report status of documentation


VI SÖKER DIG SOM
* Fluent in English
* Have a bachelor/master’s degree in chemical engineering or similar
* Good knowledge of Piping and Instrumentation Diagrams (P & ID)
* Good knowledge of AutoCAD

It will be considered an additional qualification if you have experience from working with Smart Plant

As a person you are:


* Communicative
* Thorough
* Solutionsoriented


Other information


* Start: As soon as possible
* Work extent: Full time, office hours
* Location: Nynäshamn
* This recruitment process is conducted by Academic Work. The request from Nynas is that all questions regarding the position is handled by
Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
https://www.nynas.com/en/about/Our-business/our-refinieries/
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Full time Office Hours
Enligt avtal
15030166
2019-08-20T00:00:00+02:00
100

Academic Work

8382261
Studenter sökes för meriterande deltidsjobb inom Fintech!
Läs mer
Söker du efter ett deltidsjobb att kombinera dina studier med? Startupbolaget Brocc startar nu en studentpool med juniora kredithanläggare!

OM TJÄNSTEN
Brocc är ett start-upbolag vilket verkar som en digital marknadsplats där privatpersoner kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar, istället för att gå via traditionella banker.
Då de är i en expansiv fas ser de ett behov av att öppna en pool med studenter som kan arbeta ca 10 h i veckan med administration

Du erbjuds

Fördelarna i att vara med på resan hos ett start-upföretag – du får vara med och se helheten, förstå hur en verksamhet bedrivs och kan på sikt få möjlighet att delta i beslutsprocesser

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt erbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Granska privatlån enligt krediregelverk
* Hantera fakturering
* Kundservice via mail, chatt och telefon
* Upptadera rapporter inom befintliga excelmodeller

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande
* Talar svenska obehindrat såväl skriftligt som muntligt då det kommer krävas i det
vardagliga arbetet
* Grundläggande kunskaper inom Microsoft Excel

Meriterande:


* Om du tidigare arbetat som försäkrings eller låneförmedlare


Som person är du:


* Självgående –Du förväntas driva framåt dina egna arbetsuppgifter
* Noggrann/Strukturerad – Då du kommer hantera stora mängder data
* Affärsorienterad – Du vill få en bredare förståelse för affären och förstår hur utvecklingen av rapporter skapar värde för verksamheten


Övrig information


* Start: Omgående
* Arbetstider: Deltid , ca 10 h veckan
* Plats: Sturegatan 18


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brocc:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

INFORMATION OM FÖRETAGET
Broccär ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.
Läs annons
6 månader eller längre
Deltid
10 H i veckan 10-15
Enligt avtal
15030170
2019-08-20T00:00:00+02:00
100

Academic Work

8382251
Applikationstekniker med intresse inom Unix till SLL IT!
Läs mer
Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Arbetar du inom IT idag och är sugen på att gå vidare mot nya utmaningar? Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och dessutom har en bakgrund inom Unix och applikationsdrift? Då kanske du är personen som vi söker!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker just nu en Applikationstekniker inom Unix till SLL IT. Som Applikationstekniker kommer man att arbeta med trevliga arbetskamrater i en miljö där senaste tekniken står i fokus. Tillsammans delar samtliga medarbetare målet att nå en välmående sjukvård i Stockholm! I din roll kommer du att präglas av organisationens kultur som kännetecknas av värdeorden; kompetens, öppenhet, pålitlighet, affärsmässighet och samarbete. Vidare arbetar organisationen aktivt med förbättringsarbete och ett processorienterat arbetssätt, där man som Applikationstekniker självklart kommer vara med att påverka och bidra.

Du kommer att ingå i ett team på fem personer som ger dig en introduktion in i din nya roll. Det är ett sammansvetsat team med en stark gemenskap som ser fram emot att välkomna en ny kollega. Du kommer att arbeta primärt med organisationens journalsystem.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid med en arbetstid på 39,5 h i veckan. Initialt stäcker sig uppdraget 6 månader framöver men med goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget och utvecklas internt inom organisationen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som Applikationstekniker kommer du arbeta inom Infrastruktur och Applikationsdrift. Dina arbetsdagar kommer innebära daglig drift samt proaktivt underhåll inom olika områden.

Du kommer exempelvis arbeta med…
* Incident-, change-, problem- och ärendehantering


* Script-/vektygsutveckling med shellscript
* Installation och uppgradering av applikationer, system och servrar
* Backup och restore
* Övervakning, felsökning samt konfigurering
* Planering, dokumentation och allmänt projektarbete


Tjänsten passar dig som är driven och gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. Internt arbetar de kontinuerligt med att förbättra sina arbetsprocesser och du kommer vara en del av organisationens utvecklingsresa!

VI SÖKER DIG SOM
Har en eftergymnasial utbildning inom IT samt ett par års arbetslivserfarenhet inom applikationsdrift. Man måste kunna behärska både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har kännedom om vårdprocesser samt...
* Erfarenhet av MS SQL och Powershell
* Erfarenhet av drift av IBM/AIX eller andra större UNIX-system
* Analyserat och utvecklat shellscripts
* Arbetar metodiskt enligt t ex ITIL

Dina personliga egenskaper präglas av ditt genuina intresse för teknik och service. Som person är du lösningsorienterad och målmedveten, för att lösa de utmaningar du kommer stöta på i vardagen. Trots högt tempo och varierade arbetsuppgifter behåller du hög kvalitet på ditt arbete och har alltid ett strukturerat arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Början av hösten 2019
* Omfattning: Heltid, motsvarande 39,5 timmar i veckan. Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer.
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karkarriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
SLL IT kombinerar IT-kompetens med kunskaper om hur vården fungerar. De levererar verksamhetsstödjande IT-lösningar till Stockholms läns landsting. Bland deras kunder finns akutsjukhus, vårdmottagningar och privata vårdgivare i Stockholms län. De har 350 medarbetare och sitter i ljusa lokaler på Norra Stationsgatan i Stockholm. SLL IT är en del av Landstingsstyrelsens förvaltning (LSF) som leder, styr och samordnar verksamheten i landstinget så att de mål fullmäktige beslutar om uppnås. LSF ingår i Stockholms läns landsting (SLL) som är en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med drygt 43 000 egna anställda och tusentals fler hos olika leverantörer. SLLs främsta uppgift är att se till att länets invånare har tillgång till en bra och väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid 8-16.30
Enligt avtal
15016395
2019-08-20T00:00:00+02:00
100

Academic Work

8382253
Content Designer till internationellt modeföretag!
Läs mer
Har du erfarenhet av att jobba som digital- och/eller grafisk designer och är redo att starta din karriär hos ett av världens största modeföretag? I rollen som Content Designer jobbar du i ett uppgiftsorienterat team med varierade arbetsuppgifter kopplade till digital marknadsföring. Starten för uppdraget är i augusti och urvalet sker löpande, så skynda in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett internationellt modeföretag som nu befinner sig i en spännande fas där de bygger upp sin egen mediebyrå in-house, och i samband med detta är de i behov av Content Designers. I rollen kommer du tillsammans med kollegor i olika roller arbeta i uppgiftsorienterade team som varierar beroende på projekt. Ni kommer tillsammans arbeta med brett innehåll och digitalt markandsmaterial till mail- och pushutskick, hemsidan, sociala medier samt annonser till företagets olika marknader världen över.

När du söker detta uppdrag önskar vi att du skickar in din portfolio. Du kommer även att få utföra ett arbetsprov senare i processen.

Du erbjuds


* Möjligheten att starta din karriär hos ett av världens största modeföretag
* Många olika kontaktytor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Designa och producera innehåll, såsom stillbilder, film och animationer till flertalet kanaler
* Samarbeta med externa byråer
* Tillsammans med ditt team kvalitetssäkra allt innehåll på hemsidan, sociala medier, annonser och annat marknadsmaterial
* Final art för olika kampanjer och projekt

VI SÖKER DIG SOM
* Har 0-2 års erfarenhet av att arbeta som digital- och/eller grafisk designer


* Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Har goda kunskaper i Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign, Premiere och After Effects)
* Har en förmåga att skapa engagerande digitalt innehåll för ett specifikt märke
* Har en teknisk förståelse


För denna tjänst anses det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Sketch och AEM (Adobe Experience Manager).

Som person är du:


* Flexibel
* Lösningsfokuserad
* Självgående


Övrig information


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Centrala Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ett internationellt svenskstartat modeföretag med affärsidén att erbjuda mode och kvalité till bästa pris. De har en egen marknadsavdelning där de producerar alla kampanjer och marknadsmaterial. Avdelningen består av cirka 300 anställda. De sitter i inspirerande lokaler mitt i Stockholm, nära till kollektivtrafik och restauranger. Detta företag kom med på topplistan i årets YPAI-dragning över attraktiva arbetsgivare bland Young Professionals.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning kontorstider
Enligt avtal
15028669
2019-08-20T00:00:00+02:00
100

Academic Work

8382254
Back-Office Specialist inom trading/cash
Läs mer
MFEX, som är en automatiserad och global plattform för fonder, söker nu sin nästa medarbetare. Till rätt kandidat erbjuder vi en möjlighet att få en god inblick i denna spännande bransch och komma in på ett expanderande företag. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för MFEXs räkning en Back-Office Specialist inom trading/cash till deras huvudkontor beläget vid Östermalmstorg i Stockholm. Du välkomnas till ett öppet, nytt och ljust kontor där ett 20-tal arbetar back-office. Du kommer tillhöra ett team om tre kollegor som arbetar med Trading och Cash Management. Du kommer lära dig rutinerna från grunden och sedan successivt växa in i rollen som innebär ett ökat ansvar.

MFEX passar dig som har ett intresse för fonder och som vill uppleva hur deras automatiserade plattform för fonder fungerar. På arbetsplatsen råder en kultur där utveckling, högt i tak och gemenskap värderas och efterlevs. Du kommer få en introduktion och stöttning av dina närmaste kollegor för att säkerhetsställa att du snabbt kommer in i arbetet.

Du erbjuds


* En unik insyn i ett fondbolag
* Erfarenhet från ett internationellt bolag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera handelsorderflöden mellan distributör och fondbolag, omfattande både ordrar och betalningar
* Besvara telefon- och e-postfrågor till både interna kunder och externa fondbolag
* Tillhörande övrig administration

VI SÖKER DIG SOM
* Minst ett års administrativ arbetslivserfarenhet
* Arbetslivserfarenhet av fonder, treasury, eller cash management, exempelvis från bank eller fondbolag
* Goda kunskaper i Excel
* Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal som skrift, då det används dagligen i arbetet

Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med liknande flöden inom fonder, derivat eller aktier. Vi ser även positivt på om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Som person är du:
* Noggrann och strukturerad, och trivs i ett sådant arbetssätt
* Ansvarstagande över dina arbetsuppgifter och din egen utveckling
* Engagerad, uthållig och stresstålig i ditt arbete

Övrig information

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Du får gärna i samband med din ansökan beställa ett belastningsregister här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert.


* Start: Omgående, max 1 månads uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Östermalmstorg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MFEXs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
MFEX – Mutual Funds Exchange AB har sedan de grundades 1999 expanderat, i norden såväl som internationellt och har sitt huvudkontor i Stockholm. På marknaden kallar de sig experter inom global automatiserad fonddistribution med 72 000 fonder med över 920 fondbolag i 51 länder. Läs gärna mer på deras hemsida.
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
fram till årsskiftet Kontorstider
Enligt avtal
15028779
2019-08-20T00:00:00+02:00
100

Vallentuna kommun

8375634
Barnsekreterare/ familjehemssekreterare till nystartad Placeringsgrupp
Läs mer
Söker du ett arbete där du som socialsekreterare bidrar till positiv förändring och social trygghet för Vallentunas yngre medborgare? Vi söker dig som önskar ett viktigt arbete där du får möjlighet möta människor i olika livssituationer, ta del av deras levnadsöden samt påverka barn och ungdomars liv till det bättre. Är du vår nya socialsekreterare, beredd att ytterligare förstärka vår barn- och familjeenhet?

Vallentuna Kommun växer då många väljer att flytta hit och kommunen utvecklas snabbt, utan att småstadskänslan gått förlorad. Socialförvaltningens Barn- och familjeenhet söker fyra socialsekreterare till vår nystartade Placeringsgrupp 0-20 år. I Placeringsgruppen arbetar du som barnsekreterare för familjehemsplacerade barn och/eller som familjehemsekreterare, i gruppen finns även en kontaktsekreterare och en utredningssekreterare.

Arbetsgrupperna i enheten präglas av hög kompetens och erfarenhet samt ett tillåtande klimat där såväl humor som omsorg om varandra är viktiga inslag i vår arbetsvardag. Vallentuna kommuns värdegrund genomsyrar det dagliga arbetet i enheten – engagemang, respektfullhet, nyfikenhet och öppenhet för utveckling.

ARBETSUPPGIFTER

I Placeringsgruppen arbetar barn- och familjehemssekreterare som ett team runt det placerade barnet. Som barnsekreterare ansvarar du för handläggning av familjehemsplacerade barn. Du följer upp vården utifrån gällande lagstiftning och planerar och utreder behov av fortsatta insatser. Arbetet förutsätter ett nära samarbete med barnets nätverk. Arbetet sker i nära samverkan med kollegor inom enheten, andra enheter inom förvaltningen samt externa samarbetspartners. Som familjehemssekreterare arbetar du med att rekrytera, stötta och utbilda familjehem och till viss del kontaktfamiljer.

Vi ser att arbetsuppgifterna som barn- och familjehemssekreterare antingen kan fördelas lika mellan tjänsterna eller vara uppdelade.

Vi befinner oss i spännande utvecklingsfas och du har stora möjligheter att vara med och forma ett nytt kvalitativt arbetssätt med våra familjehemsplacerade barn i fokus!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete och går till jobbet för att göra skillnad för Vallentunas barn och unga.


• Socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren anser som likvärdig
• Erfarenhet av myndighetsarbete inom barn och unga och BBIC
• Meriterande är om du tidigare arbetat med Signs of Safety och MI
• Som famijehemssekreterare ser vi gärna att du har erfarenhet av Kälvesten, Brafam och "Ett hem att växa i" eller liknande utbildningar
• Då arbetet kan innehålla en del resande så är körkort ett krav
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är initiativtagande, bra på att samarbeta, professionell och ansvarstagande. I din roll är du respektfull och förtroendeingivande och förmedlar en god service. Är du dessutom flexibel och stimuleras av en delvis händelsestyrd arbetsdag är detta rätt arbetsplats för dig!

INFORMATION

Vad sägs om en arbetsmiljö där du som medarbetare ständigt får växa i dina uppgifter? Där nya idéer och nyfikenhet värderas extra högt.

Vi erbjuder:


• Förmånlig tjänstepension
• Löpande kompetensutveckling
• Friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme, kostnadsfria aktiviteter
• Utfyllnad av din föräldrapenning från F-kassan vid föräldraledighet
• Flexibla arbetstider – frihet under ansvar
• Individuell och marknadsmässig lönesättning
• Extern handledning och närhet till en arbetsgrupp som har bred kompetens och ständigt arbetar med förbättringar 


Intervjuer kommer att hållas fortlöpande. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tjänsterna gäller tillsvidareanställning. Provanställning kan komma i fråga.

Vi vill ha din ansökan senast 2019-08-23.

För ytterligare information kontakta enhetschef Malin Winge, malin.winge@vallentuna.se, eller tf enhetschef Annika Pihl, annika.pihl@vallentuna.se, 08-587 850 00.

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbeds vänligen.

 


Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb – här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid/ Ej specificerat
Individuell lönesättning utifrån erfarenhet och kompetens
2019-08-23T00:00:00+02:00
100

AB Bemanningskontoret

8379364
Kundrådgivare till Telia i Stockholm!
Läs mer
Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Solna söker vi efter vår nästa stjärna!
Vill du vara med på en fantastisk resa med stora möjligheter till vidareutveckling? Uppdraget är på minst 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund samt utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Arbetsuppgifter:
- Nytecknande av abonemang
- Ta emot inkommande samtal och hjälpa kunder på bästa möjliga sätt!
- Support kring mobiltelefoni, fakturafrågor, tjänster, abonnemang, bredband och TV.
- Merförsäljning, nytecknande av avtal, kampanjer och andra erbjudanden till Telias kunder.

Tjänsten inleds med en betald utbildning på tre veckor för att du ska bli trygg i din roll. Arbetstider är förlagda mellan 8-19:00.


Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi du gillar serviceyrken med fokus på kommunikation och att du gillar ett högt tempo. Din sociala personlighet och driv är det som värdesätts och för rätt person kan du utvecklas vidare inom företaget.

Vi tror att du har arbetat med försäljning eller inom serviceyrket tidigare. Du har lätt för datorer och det är en fördel om du har arbetat i olika system och är snabblärd. Du ska trivas med att arbeta mot uppsatta mål och vill få löpande feedback kring ditt arbete. Som person är du flexibel, positiv och redo för att utmanas.

Du har 3-årig gymnasiekompetens. Krav på svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver dessutom vara svensk medborgare. Vi tar belastningsutdrag och kreditupplysning i denna rekrytering.

Om företaget
SÖK TJÄNSTEN:
Mailadress: info@bemanningskontoret.se

Du kommer bli anställd av oss på BemanningsKontoret och var uthyrd som konsult till vår kund med goda möjligheter till anställning hos kunden.
BemanningsKontoret ser positivt på driv, vilja och ambition!

BemanningsKontoret erbjuder dig
- kollektivavtal med Unionen, fast grundlön, Ob-tillägg, möjlighet till bonus och till sist en fantastisk arbetsplats!

Urval sker löpande och du söker tjänsten genom att maila ditt CV, då vi ej använder oss av länken nedan. Vi sparar ej ditt CV!

Märlk din ansökan med "Kundsupport Stockholm"


Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg, Stockholm och Malmö och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Visstid, mer än 6 månader
Fast lön
3334
2019-07-25T00:00:00+02:00
100

AB Bemanningskontoret

8379396
Kundrådgivare till Telia i Stockholm!
Läs mer
Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Solna söker vi efter vår nästa stjärna!
Vill du vara med på en fantastisk resa med stora möjligheter till vidareutveckling? Uppdraget är på minst 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund samt utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Arbetsuppgifter:
- Nytecknande av abonemang
- Ta emot inkommande samtal och hjälpa kunder på bästa möjliga sätt!
- Support kring mobiltelefoni, fakturafrågor, tjänster, abonnemang, bredband och TV.
- Merförsäljning, nytecknande av avtal, kampanjer och andra erbjudanden till Telias kunder.

Tjänsten inleds med en betald utbildning på tre veckor för att du ska bli trygg i din roll. Arbetstider är förlagda mellan 8-19:00.


Din profil
För att trivas i tjänsten tror vi du gillar serviceyrken med fokus på kommunikation och att du gillar ett högt tempo. Din sociala personlighet och driv är det som värdesätts och för rätt person kan du utvecklas vidare inom företaget.

Vi tror att du har arbetat med försäljning eller inom serviceyrket tidigare. Du har lätt för datorer och det är en fördel om du har arbetat i olika system och är snabblärd. Du ska trivas med att arbeta mot uppsatta mål och vill få löpande feedback kring ditt arbete. Som person är du flexibel, positiv och redo för att utmanas.

Du har 3-årig gymnasiekompetens. Krav på svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver dessutom vara svensk medborgare. Vi tar belastningsutdrag och kreditupplysning i denna rekrytering.

Om företaget
SÖK TJÄNSTEN:
Mailadress: info@bemanningskontoret.se

Du kommer bli anställd av oss på BemanningsKontoret och var uthyrd som konsult till vår kund med goda möjligheter till anställning hos kunden.
BemanningsKontoret ser positivt på driv, vilja och ambition!

BemanningsKontoret erbjuder dig
- kollektivavtal med Unionen, fast grundlön, Ob-tillägg, möjlighet till bonus och till sist en fantastisk arbetsplats!

Urval sker löpande och du söker tjänsten genom att maila ditt CV, då vi ej använder oss av länken nedan. Vi sparar ej ditt CV!

Märlk din ansökan med "Kundsupport Stockholm"


Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg, Stockholm och Malmö och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
Läs annons
6 månader eller längre
Heltid
Heltid Visstid, mer än 6 månader
Fast lön
3339
2019-07-25T00:00:00+02:00
100

Synsam Group Sweden AB

8381347
Optiker till Synsam Gulddörren, Nybrogatan
Läs mer
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

Är du ansvarsfull, affärsmässig och innovativ? Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1?
 
Hos Synsam är Leg Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Vi söker nu en Leg Optiker till vår fina butik Gulddörren på Nybrogatan och som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur och hos en koncern som växer med stora tillväxtambitioner inom Ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myoptikontroll. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på allra högsta kliniska nivå.  
 
Beskrivning av tjänsten och din profil:

* För att lyckas i rollen som Leg Optiker hos oss så förstår du vikten av att känna in och förstå kundens behov samt att du värdesätter det personliga kundmötet och att skapa långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd för kunden och ha en kvalitetsmedvetenhet, vet du att vi får en nöjd kund.  
* I dialog med kund så är du tydlig och bra på att förklara så att kunden förstår.
* Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det. 
* Resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.
* Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter, men även för butikens gemensamma resultat.

  
Tidigare erfarenheter:

* Du har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen.
* Detaljhandel, meriterande men inget krav.

  
Det vi gillar med Synsam:

* Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.
* Vi är ledande inom branschen.
* Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.

Om tjänsten:

* Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning
* Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
* Heltid: 100%
* Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.


 
Välkommen med din ansökan!
Läs annons
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillsvidare
Fast månads- vecko- eller timlön
2019-09-01T00:00:00+02:00